Egyéb csökkentett észlelhetőségű repülőgép fejlesztések

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 922
56 977
113
YF-118G Bird of Prey (Boeing, USA)

Boeing_RCS_NFTF_BoP.jpgBoeing - Phantom Works - Bird of Prey 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 084
15 015
113
A rajongók által kitalált F-19 egyik kinézete.

A "kitalálás" és a kialakítás nem a véletlen műve volt. Az igazi lopakodó (Have Blue/F-117) tervezésekor - valószínűleg CIA-sugallatra - a nagy repülőgép-tervező irodák Amerika-szerte kampányszerűen, mázsaszámra rendelték a speciális görbevonalzó-készleteket a gyártó cégektől, megjegyezve, hogy nem kell ezt az üzletet nagyon reklámozni. Viszont olyan méretű és tömeges volt az akció, hogy óhatatlanul kiszivárgott, a repülős szaksajtó persze felkapta, a grafikusok meg elkezdtek mindenféle gömbölyített/íves felületű lopakodónak kikiáltott repülő-grafikákat közölni. A makettgyártók persze ki is használták ezt, hiszen minden eladott ÚJ és ELSŐ LOPAKODÓ makett nyereséget hozott. Az elterelő akció olyan sikeres volt, hogy állítólag Ivánék is horribilis pénzeket költöttek ilyen kivitelű gépekkel kapcsolatos alapkutatásokra, eggyel több szöget verve a Szu. koporsójába. Később persze kiderült, hogy nem ettől lopakodik egy "lopakodó".
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 922
56 977
113