Egyéb UGV-k

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

2013. december 7.
934
3
18
A robotkatonák. Már több tízezer robotgép szolgál a világ fegyveres erőinél, legtöbbjük hagyománoys lövészfeladatokra is alkalmazható (karabéllyal és gránátvetővel fölfegyverezhető) és új piaic lehetőség a fegyvergyártásban
 

eSeM

Member
2012. június 12.
714
11
18
Spynel_thermal_imaging_system_from_HGH_Infrared_Systems_used_to_counter_drone_during_Euro_2016_640_001.jpg


http://www.armyrecognition.com/june_2016_global_defense_security_news_industry/spynel_thermal_imaging_system_from_hgh_infrared_systems_used_to_counter_drone_during_euro_2016_10906161.html
 
 • Tetszik
Reactions: antigonosz
T

Törölt tag 1586

Guest
BAE Systems - Armed Robotic Demonstrator
Az eddigi legkomolyabb Ny.i robot harcjármű amit eddig láttam..(bár ez is csak tanulmány egyenlőre)
C6zwrV9U8AEItzi-696x522.jpg

12 tonna, egy 30 mm-es és egy 7,62-es
 
 • Tetszik
Reactions: endre and Mackensen

luperator

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
1 068
1 651
113
https://defence-blog.com/army/patri...vehicles-for-support-and-combat-missions.html

Európában nem egyedülálló módon most épp a Patria AMV járműről csepegtettek némi információt azzal kapcsolatban, hogy a Belgiumban megtartott European Land Robot Trial (ELROB) esemény kapcsán pozitív visszajelzések érkeztek a finn fejlesztésről, mely jól szerepelt a 2,4 km-es tesztpályán. A nyilatkozat szerint a lehetőségekhez mérten igyekeztek valós körülményeket kialakítani a járművek számára.
 
R

rejsz felügyelő

Guest
52555ed9edcab4ae5c94e5cd0a51afea38ad334a05ff39c1b14af56d93df665d.jpg

A képen a portugál tengerészgyalogság gyakorlatozik egy drónnal. Ránézésre 60mm-es aknavető van rajta, tudja valaki hogy milyen típusú a járgány?
 
 • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0