Jah, hogy évekkel ezelőtt ezt az ötletet nem plakátolták ki az igaz.. De a földek megszerzése, a Kárpátalján is 50 éves földbérleti zsebszerződést kötött "új" földesuraknak is ez volt a célja már kezdetben mert ott is "elfelejtették" megmondani és szerződésben leírni hogy jön az EU földalapú támogatás - minden évben, ami az övék - és nem a föld eredeti tulajdonosaié.. Mit gondolsz az EU-ban élő gazdák miért vonulnak tömegesen az utcára? Mert érzik a sorsukat..Ez úgy baromság,ahogy van.Kutya se akarta belátható ideig bevenni se az EUba
Most tavasszal az egész EU-ban hivatalosan felmérték az ukránok 2 éve beadott kérelméről a polgárok véleményét:
"Az összes uniós országban áprilisban végzett Eurobarométer Flash felmérés szerint Ukrajna EU-csatlakozását Portugália támogatja a legnagyobb mértékben, ahol a válaszadók 87%-a támogatta azt. Ezt Észtország (83%), Litvánia (82%), Lengyelország (81%) és Írország (79%) követi. A magyarok a legszkeptikusabbak Ukrajna csatlakozásával kapcsolatban, a válaszadók mindössze 48 százaléka támogatja az ötletet (37 százalék ellene)."
Ukrajna csatlakozása az Európai Unióhoz – Wikipédia
hu.wikipedia.org
A felmérést is azért csinálták mert ez a kijelölt út, hogy legyen mire hivatkozni.. a "népakarat", Látod a magyaroknál is a szavazók többsége erre bólogatnak..
Az Európai Unió várhatóan 2024. június 25-én kezdi meg a hivatalos tárgyalásokat Ukrajna csatlakozásáról...
Ennek mit gondolsz mi a vége?
Székelyudvarhelyen 2005 öszén fogadtam egy láda sörben, hogy 2006 január 1-el annak ellenére berugják Románia seggét az EU-ba, hogy egy csomó törvényben meghatározott feltételnek nem felel meg.. Nyertem de minek ..
A politika az minden ember és törvény felett áll.. Meglátjuk, ahogy a vak is mondta.