F-15 Eagle (McDonell Douglas/Boeing)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
20 557
11 029
113
Navégre :))
Már alíg várom, hogy nyugodt körülmények közt elolvashassam.
 
D

danielblack

Guest
Gratula! Jó látni, hogy olvasóbarát(szemkímélő) a mű netes verziója.
 

Unio

Member
2011. május 5.
663
2
18
Gratulálok molni!;) Nem semmi munka lehetett összehozni eme anyagot/könyvet, érthető is, hogy jó nagyon sokáig nem tervezel komolyabb anyagot. Gondolom herótod ki volt már az egésszel mire a végére értél:). Biztos, hogy nem egy könnyed anyag, főleg nekem aki nem sokat konyít a típushoz:). De szépen, komótosan rajta leszek az elolvasásán:).
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
25 169
45 669
113
Molni: "Viszonylag hamar várható egy rövid szöveges/képes/videós beszámoló Ostraváról, ami részben kapcsolódik majd az F-15 cikkhez is."

Na ez érdekelne. Mikor lesz olvasható? Még a héten?
 

gatya

Active Member
2012. március 30.
20
93
28
Huhh gratula és köszönjük!
Már megy is a telcsire, piros lámpánál bele-bele olvasgatni :)
 

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 058
11 164
113
Molni...
Két dolog biztos:
1. elolvasom (köszi az év végi ingyen olvasnivalót) :)
2. nem fogom kommentálni (annyira nem értek hozzá).
Még egyszer köszi :)
 

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
40 484
58 959
113
<i>Na ez érdekelne. Mikor lesz olvasható? Még a héten?</i>

Az függ egy engedélykéréstől is, egy külföldi oldalról is szeretnék egy fotót használni. A videóvágás nem egakzt folyamat, ezért nem tudom megbecsülni. Először a Gripen FAQ-t csinálom meg. Az átformázás és minimális bővítés már kész, még egy rövidet kell hozzáírni meg akkor ezt is lelektoráltatom a faterral. Nem kapkodok, olvassátok először ezt. ;)
 

luperator

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
1 053
1 608
113
Gratulálok az íráshoz! A terjedelmet és laikus voltomat elnézve valószínű, hogy nem fogom végigolvasni, mivel nem érteném. :) De azt hiszem, ha valakit kicsit is érdekel a repülés, a kötelező olvasmányok közé fel lehetne venni, már csak a témáját tekintve is.


A poszt címét elnézve első gondolatom az volt, hogy alant fog következni egy bejegyzés, ahol molnibalage hozzászólásával/véleményével kivételesen senki nem fog vitába szállni. :)
 

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
40 484
58 959
113
@kgyst

Be lehet tenni a linkek közé, az F-111 wikis oldal alján is ott van a link az Vark íráshoz.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
25 169
45 669
113
A Skynet elszabadult: Molni F-15 cikke 3 óra alatt minden magyar haditechnikai fórumon megjelent. Ha ilyen ütemben terjed, éjfélre leáll a világháló, holnap világvége :)