FCAS - Future Combat Air System (francia,német,spanyol kooperáció) / SCAF

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 427
59 990
113

Berlin bejelentését az állítólagos megállapodásról az Airbus és a spanyol védelmi minisztérium üdvözölte. Franciaországban csak a köztársasági elnökség reagált rá úgy, hogy sajtóközleményt adott ki a sajtóügynökségeknek, hogy üdvözöljék a "nagy előrelépést", ugyanakkor emlékeztetve Franciaország vezető szerepére ebben a programban.

A Dassault Aviation vezérigazgatója elítéli a német "álpolitikai bejelentést"...

Ami a megállapodást illeti, „még nincs teljesen” véglegesítve, és „semmit sem írtak alá a Dassault és az Airbus között” – folytatta.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 427
59 990
113
 • Tetszik
Reactions: fishbed

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 427
59 990
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 427
59 990
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 427
59 990
113
A politikai csatározásoktól függetlenül a francia cégek már dolgoznak az új típus fejlesztésén...

scaf-ngf-20230528.jpg