Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 729
11 023
113
Naa, az 1923 elqurt "befejezése" után nyugodtan kijelenthetem, hogy még jobban utálom a briteket ...

.

Bele sem néztem: értelmes --kreatív/pihengetős-- dolgokat csináltam helyette!
Legalábbis azt hiszem, szerintem értelmes(ebb)! :rolleyes:
...és a hit sokat számít! :)

.

.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 729
11 023
113
Lövöldözések kedvelőinek, vannak köztük oktató-film szintűek is :hadonaszos: :

.

• Tetszik
Reactions: fip7

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
15 634
38 670
113

.

Azért van még jó pár. De a Wind River vagy a Szemtől szemben azok nagyon jól megvannak csinálva, annyi szent.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113

Egész jó :D

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
21 914
68 275
113
The Offer (SkyShowtime)
Sorozat a Keresztapa c. film forgatásáról. Ahogy a Maffia megpróbálja elgáncsolni, és ahogy változik ez a helyzet. Megtörtént események alapján. 1 évados.
9/10
Egyszerűen remek. Faxán bemutatja a showbizt. Nem ezt a mai szart, hanem a hatvanas-hetvenes évek belit! Rég láttam ilyen jól összerakott sorozatot. Kb. nulla felesleges szál van benne.
Aki látta és szereti a Keresztapát, az imádni fogja a forgatásról készült sorozatot, mindenki más meg sajnálni, hogy vége a 10. rész után. :)

(A kedvenc részem amikor először ül össze a Corleone "család". Egyszerűen zseniális! :D Na meg a forgatókönyv olvasásos! :D)

• Tetszik
Reactions: Árpicsek

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113
Egy könnyedebb matiné vasárnapra :)

FILM

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
15 634
38 670
113

.

Ez, hogy maradhatott ki :D :

Nekem ez is nagy kedvencem:

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
21 914
68 275
113
The Offer (SkyShowtime)
Sorozat a Keresztapa c. film forgatásáról. Ahogy a Maffia megpróbálja elgáncsolni, és ahogy változik ez a helyzet. Megtörtént események alapján. 1 évados.
9/10
Egyszerűen remek. Faxán bemutatja a showbizt. Nem ezt a mai szart, hanem a hatvanas-hetvenes évek belit! Rég láttam ilyen jól összerakott sorozatot. Kb. nulla felesleges szál van benne.
Aki látta és szereti a Keresztapát, az imádni fogja a forgatásról készült sorozatot, mindenki más meg sajnálni, hogy vége a 10. rész után. :)

(A kedvenc részem amikor először ül össze a Corleone "család". Egyszerűen zseniális! :D Na meg a forgatókönyv olvasásos! :D)

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
3 050
7 110
113
És az eredeti, Gregory Peck-el
Igazából az eredeti a könyvsorozat, amit talán jobban közelít a sorozat. Elvileg a könyveket kiadták a 1930-as években, sajnos én nem tudtam megszerezni, ami volt "kék", az egy összomosása több kötetnek. bár gyerekként imádtam, elolvastam vagy háromszor.

• Tetszik
Reactions: Pocok75

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113
Igazából az eredeti a könyvsorozat, amit talán jobban közelít a sorozat. Elvileg a könyveket kiadták a 1930-as években, sajnos én nem tudtam megszerezni, ami volt "kék", az egy összomosása több kötetnek. bár gyerekként imádtam, elolvastam vagy háromszor.
Ok, de abban nem Gregory Peck játszik :)

• Vicces

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 333
13 758
113
Csúnya a nő.

• Hűha

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
9 994
10 148
113
Egy könnyedebb matiné vasárnapra :)

FILM

Ennek amúgy a Jackie Chan-es feldolgozása is tök jól sikerült.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 124
15 472
113
Ennek amúgy a Jackie Chan-es feldolgozása is tök jól sikerült.
Elmegy, de nekem ez jobban tetszik: a Chanesben kicsit átcsúszott rá a hangsúly, Fogg helyett.

De a legjobb természetesen ez volt :D
1026356-dogtanian-and-willy-fog-launch-first-interactive-tales.jpg

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
9 994
10 148
113
Elmegy, de nekem ez jobban tetszik: a Chanesben kicsit átcsúszott rá a hangsúly, Fogg helyett.

De a legjobb természetesen ez volt :D
1026356-dogtanian-and-willy-fog-launch-first-interactive-tales.jpg
Jaja, erre emlékszem. Kisgyerekként tökre izgultam vajon visszaér-e időben. Ráadásul mivel ezt a verziót láttam legelőször, Willy Foggról mindig egy oroszlán ugrik be.

A másik nagyon jó gyerekkori ifjúsági sorozat a Grant Kapitány gyermekei című szovjet kooprodukciós széria volt.