Csak vicceltem.Viszont itt van a Charlie Hebdoi mészárlás nem a szerkesztőségre gondolok hanem a Kóser élelmiszer boltban történtre , és a rendőri külőnleges alakulat taktikájáról akarok megkérdezni egy szakembert.Itt van egy videó elemezzétek a taktikát ami nincsen szerintem például túl sok a kommandos telejsen felesleges annyi , falkázás nem értem egy kommandos miért csinálja ezt, a hang-fény gránátott későn dobják be és azt is a kommandosok kőzé , végül a legdurvább hogy LELŐVIK A SAJÁT TÁRSAI az egyik kommandost.Ja nincs bizositási gyürű se plussz amikor kirohannak a túszok egy pár darab elmegy egy másik irányba.Ez egy szőrnyű akció volt nagy szerencse hogy nem történt belőle tragédia ! 1 percnél lövik le a saját társai a kommandost , de érdemes végig nézni !!!Az az SAS nem pedig a KMZ.
Hiba lenne azt gondolni,hogy a világ SF alakulatai közt a középmezőnyből kitűnik a KMZ.
Szóval teljesen értelmetlen a legjobbakhoz hasonlítani őket.
http://rtl.hu/rtlklub/hirek/tuszdrama-biztonsagpolitikai-szakerto-elemzi-a-felveteleket
Itt van egy videó :Tarjáni Péter elemzés a túszabaditásról.Neki is az a véleménye hogy alig van benne taktika !!!
). Mint nálunk a fegyvereltétel közben a társát meglövő TEK-es...<blockquote rel="kokusz">http://rtl.hu/rtlklub/hirek/tuszdrama-biztonsagpolitikai-szakerto-elemzi-a-felveteleket
Itt van egy videó :Tarjáni Péter elemzés a túszabaditásról.Neki is az a véleménye hogy alig van benne taktika !!!
). Mint nálunk a fegyvereltétel közben a társát meglövő TEK-es...
) A TEK-es a Ferenciek terén hasba lőttte a Csak nem átállástól tartanak?Erdély lesz a NATO elrettentő hadseregének a központja (Bocs ha rossz helyre tettem be.)
Franciaország kezdeményezésére a romániai harccsoport gerincét a Romániába küldött nagyon magas készenlétű összhaderőnemi műveleti erejéhez (VJTF) tartozó francia zászlóalj fogja képezni, amelyhez rotációs alapon csatlakoznak majd belgiumi és holland csapatok.
Az az igazság, hogy amíg volt Kárpát-medencénk tudtuk a geostratégiai jelentőségét. Nehogy már elfeledjük... szárazföldön roppant egyszerűen védhető területről van szó, ami unikum az Ukrajnához közeli területeken. Nem véletlenül a szovjet stratégia mindig az Észak-Európai Alföldön való gyors előretöréses villámháborúval számolt. Délebbre már nem adottak a földrajzi lehetőségek ehhez.Csak nem átállástól tartanak?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..