Fw-200 Condor (Focke-Wulf)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 802
8 480
113
Nagy hatótávolságú, haditengerészeti feladatokra szánt felderítő-bombázó.
 

weasel007

Well-Known Member
2011. július 15.
3 802
8 480
113
Fw-200_Condor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 929
56 881
113
Nagy hatótávolságú, haditengerészeti feladatokra szánt felderítő-bombázó.
Nem akarok kukackodni (persze mègis megteszem..:)
Ugy tudom, nem erre a feladatra szàntàk, hanem utasszàllitònak.
Aztàn erre a célra alakitottàk àt ès hasznàltàk.
 
M

molnibalage

Guest
A világ egyik legszebb vonalvezetésű gépe. Olyan, mint egy nagyobb és kecsesebb DC-3.
 
 • Tetszik
Reactions: akagi

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 929
56 881
113
Èrdekes: 1937 jul 12-én repült az elsö prototipus. Ki volt a pilòta? Kurt Tank, aki tervezte es aki kesöbb azèrt szerencsésebb ipusokat is tervezett.
Eredetileg 26 utast vitt volna a délamerikai Lufthansa vonalon.
Lényegében egy szükségmegoldásként lett belöle tàvolfelderitö/ bombàzò. Bombaterhe elég gyengécske volt. Sokàig strukturàlis problémàkkal küzdött. Nem is kèszült belöle sok, föleg összehasonlitva olyan "soha nincs kèsz" sikertelen tipusokkal mint pl. a He-177.