Girls and Guns

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
39 791
54 289
113
Nem is értem,hogy eddig miért nem volt ilyen topic!!!
2h10.jpg
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
39 791
54 289
113
Ez egy katonai oldal!És sokkal jobban néz ki a "puska" egy nővel az oldalán :p
 

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 714
2 359
113
Dudi nők nemvalók a csatatérre! Szép a nő inkább kisbabát fogjon a kezébe mint fegyvert. Az a férfi ember dolga!
 

nekerdez

Well-Known Member
2012. június 3.
2 714
2 359
113
A nők vérrel és fájdalommal fizetnek az új élet megszületésért. A férfiak meg vérrel és fájdalommal fizetnek a haza, asszonyok és gyerekek biztonságáért. (Csaj kifejezés magyartalan !)
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
39 791
54 289
113
Egy szóval nem mondtam,hogy háborúzzon de nem vagyok saját magam ellensége,hogy megtagadjam magamtól a szép nő+ fegyver kombót.
 
Status
Not open for further replies.