1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Háborús bűnök

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - desertfox által indítva @ 2013. május 7..

 1. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Igen, merő passzióból nekiáll valaki legyártani egy ÉK topot és minden elrendez. A baj az, hogy egyesek szerint, amit nem tudunk, akkor az egyből konteó. Régen a Hold mibenlétét sem értették, de senki nem mondta, hogy összeesküvők tették a helyére és hazudtak róla, hogy mi az. A gondolkodásra való képesség szikrája is hiányzik belőled...
   
 2. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Itt megint keverdik a valóság a képzelettel szerintem. A B-52 gépek többnyire tudtommal M117-tel vagy hagyományos Mk bombákkal támadtak. A CAS bevetéseknél használtak többnyire napalmot, de én éles bevetésen nem láttam még B-52-őt napalmot szórni sőt, még a teljesen "péniszméricskélő" és "cirkuszt a népnek" tűzerő demón sem, még ott is csak CBU és BSU bombákat szórnak B-52-vel.
   
 3. joker

  joker Well-Known Member

  Nem kell legyártani, ÉK árul fegyvert, szerintem atomfegyvert is vehetne tőlük bárki, ha elég dollárt adna érte. Miért pont egy észak-koreai torpedóhoz ne lehetne hozzajutni vagy esetleg egynek a darabjaihoz, amit fellehet mutatni, mint "bizonyíték"? De persze megint te vagy a legokosabb és a legszebb, aki megmondja a tutit, miszerint egy a feltételezett rakománya és feltételezett utasai miatt elsőszámú célpontnak számító repülőt Izrael semmiképp nem lőne le; és csak ÉK lőhette ki a hajót ill. csak az a torpedó lehetett a tettes, mert te is ott voltál a tengeralattjárón. Még jó, hogy nálad van a bölcsek köve és kivezetsz minket a sötétségből.
   
 4. fip7

  fip7 Well-Known Member

  Javaslom megnézésre az általam már belinkelt videót, nem hosszú, és sok kérdésre választ lehet belőle kapni. Javaslom mindenkinek, szerintem elég korrektre sikerült. Talán utána kisebb lesz itt a faszültség [​IMG]
   
 5. xfotel

  xfotel New Member

  </blockquote>
  Drezdában ellenben teljesen precízen eltalálták a célpontot. Nyilván a félreértés oka, hogy a sajtóban megjelenő "sebészi pontosságú" csapás alatt azt kell érteni, hogy a fegyverraktár mellett álló bölcsőde sértetlen marad. Ezek a fegyverek kilencvenes évek eleji fegyverek csak arra szolgálnak, hogy ne kelljen gyalogszerrel megoldani a problémákat és megdögleni a hazáért a folyamat során, vagy tévedek?
   
 6. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Mondja ezt az oldal főturbója, aki túlnyomórészt flémelni jár ide...

  A PGM-mel támadó gépek a '80-as években többnyire statikus célokat támadtak volna, akkor még az AGM-65-öt leszámítva a CAS adása lényegében buta bombákkal és nem irányított rakétákkal történt volna. A Sivatagi Vihar alatt az F-111F gépek azért kezdték GBU-12-vel irtani a harckocsikat és harcjárműveket, mert a többi célpontjuk már elfogyott
   
 7. GrGLy

  GrGLy Active Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  @molnibalage, joker

  Uraim, érvekkel harcoljunk egymás érvei ellen és ne személyeskedéssel.
   
 8. joker

  joker Well-Known Member

  Mondja ezt az oldal főturbója, aki túlnyomórészt flémelni jár ide...

  A PGM-mel támadó gépek a '80-as években többnyire statikus célokat támadtak volna, akkor még az AGM-65-öt leszámítva a CAS adása lényegében buta bombákkal és nem irányított rakétákkal történt volna. A Sivatagi Vihar alatt az F-111F gépek azért kezdték GBU-12-vel irtani a harckocsikat és harcjárműveket, mert a többi célpontjuk már elfogyott
   
 9. joker

  joker Well-Known Member

  ez a rohadt idézés nem működik rendesen!!!!!

   

  "Mondja ezt az oldal főturbója, aki túlnyomórészt flémelni jár ide…" - te meg túlnyomórészt személyeskedsz, hogy valami bajodat vagy perverziódat ezzel kompenzáld vagy kielégítsd. Ha valakinek nem egyezik a véleménye a tieddel, azt az agyad már nem képes feldolgozni és egyből hülyézni kezdesz másokat.
   
 10. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Jó. Akkor mondd az indítékot a megrendezett torpedó támadásra. Főleg annak fényében, hogy az utóélete is ismert és utólagosan is lehetsz bölcs. Ez miért is volt jó DK-nak? Az ÉK topikban válaszolj.
   
 11. fip7

  fip7 Well-Known Member

 12. Roni

  Roni Well-Known Member

  Fip

  Ezzel a vidi jól mutatja hogy mi megy Európában.

   

  Valaki egyszer írta itt hogy "azt mondták a francia veteránok hogy ha tudták volna hogy mi lesz a jövőben akkor németek oldalán harcoltak volna"

   

  Remélem még lesz rá lehetőségük megtenni és kiűzni ezeket a senkiket
   
 13. Allesmor Obranna

  Allesmor Obranna Well-Known Member

   A 75-ben lelőtt Malév géppel kapcsolatosan linkelt írásban felbukkan egy elem:

   

  A gépet az izraeliek annak ellenére lelőtték, hogy tudták, hogy ártatlan kisgyerekes utasok és apácák utaznak rajta.

   

  Ezt honnan vette a szerző?
   
 14. doca

  doca New Member

  Libanon baráti ország volt, Izrael meg elvileg nem, gyakorlatilag meg de, szóval tényleg nem volt indokolt a lelövése.

  Észak-Koreai torpedó pedig kelet-német eredetű volt, bárki hozzájuthatott, az is lehet, hogy é-k-i másolat volt.
   
 15. doca

  doca New Member

  flip7:

  A videóhoz:

  Izraelben is problémák vannak e téren. Ott a rabbinátusnak, tehát a vallásnak/nacionalizmusnak döntő szerepe van a politikában és meg szeretnék tartani az állam zsidó jellegét, ami nem könnyű, lévén a sok palesztin és a rengeteg afrikai menekült miatt. Utóbbiakat ki akarják rakni, mert egyrészt nem fognak integrálódni, másrészt nem is nagyon szeretné egyik oldal se ezt.

  Nagy-Britannia ugyanúgy bevándorlási stopot akar bevezetni és a lakosság többsége ugyancsak egyetért ezzel(mindenhol EU-ban amúgy), persze ott már akkora a belső állomány és szaporodási ráta, hogy ez csak fékező tényező lesz, úgymond félmegoldás.

  Most a brit politikusok szembemennek Brüsszellel, egyre jobban hangsúlyozzák, hogy az EU-ból ők csak a közös vámuniót akarják, többet nem, Brüsszel azt mondja nem lehet csak úgy tetszőlegesen csipegetni abból, hogy mi a jó és mi nem, de igazából nem akarják nagyon kritizálni Londont, mert azzal az amúgy nagyjából EU-ellenes lakosságot csak jobban feltüzelnék.
   
 16. zotyek78

  zotyek78 Well-Known Member

  Eh... Dúrva ez a videó. :S Nyílván a végéig nem jutunk el, de hogy ebből valamilyen balhé lesz az biztos. :S
   
 17. desertfox

  desertfox New Member

  Számukra indokolt volt a lelővése , fegyverekkel és esetlegesen 60 kiképzett emberrel támogattuk volna őket.
  A hitleres video jóóó :)  Annyiból sajnos nem hogy ez ellenünk is zajlik Világpolgáriasodás :( 
   
 18. zotyek78

  zotyek78 Well-Known Member

  Épp ez a lényege a videonak... Az most mellékzönge, hogy mi folyik most Izraelben, a lényeg, hogy ezzel szemben Európára milyen veszélyt fenyeget a nemzet politika hiánya.
   
 19. Allesmor Obranna

  Allesmor Obranna Well-Known Member

  Izraelben a gyökeres fordulatot az hozott, amióta az ex-szovjet tagországokból elkezdtek megérkezni az ottani, más közegben szocializálódott zsidók. Addig izraelben is főképp a világi szemlélet uralkodott, de a bevándorlásokkal megjelent egy nagyon is jelentékeny réteg, amelyik radikálisabb megoldásokkal operált. Zömmel az ő hatásokra jöttek létre az illegális telepek is, teljesen más világfelfogású emberek lévén a környező országokkal szemben is sokkal harciasabbak. A nyolcvanas évek végétől kezdve kb tíz év elég volt, hogy egyfelől a parlamentben is döntő tényezővé válhassanak, másfelől az erőszakszervezeteknél is komolyabb pozíciókba kerülhessenek. Emellett a polgári életben is előretörtek, így az alvilágban is.

  Ezzel párhuzamosan az arab világban is átalakulások mentek végbe, az addigi főleg pánarab szocializmus ideológiáját kezdte felváltani az iszlamista, izrael teljes megsemmisítésére játszó, öngyilkos merényletekkel operáló szélsőséges irányzat. Arafaték maoista, che-guevarás, félbalos, egészbalos Fatah vonalata fokozatosan háttérbe szorult a nyolcvanas évek elejétől erősödő Hezbollah és Hamasz politikájával szemben. A nyolcvanas években az iszlamista "gőz" kiengedésére ekkor még a terep az afganisztáni hadszintér volt, de annak végeztével a front fokozatosan áttevődött a Közel-Keletre. És ehhez megvolt a fogadó fél is.

  A kilencvenes években csak egy-két komolyabb incidens volt, pl a Rabin gyilkosság, vagy a gázai övezetben a zsidó telepes ámokfutása, de ezek már előrevetítették valami komolyabb közeledtét. De erre még nem figyelt igazán senki, hiszen a Golan fensíkról történő kivonulás is azt bizonyította, hogy a közel-keleti békefolyamat hamarosan révbe ér.

  A kilencvenes évek végére azonban véget ért a balkáni háború és a nemzetközi fegyvereladások is mélypontra zuhantak, így már sejthető volt, hogy új frontot kell nyitni. 2000 augusztus végétől kezdődően aztán Ariel Sharon Templom hegyi provokációjának nyomán elindult a Második Intifáda, melyet ekkor már nem Arafaték uraltak, hanem a szélsőséges iszlamista csoportok, ennek megfelelően a harctér és a harcmodor is más lett. Mindennapossá váltak az öngyilkos merényletek. Ennek folyományaként kezdett bele Izrael egy újabb fegyverkezésbe, majd a 2001 szeptember 11-i merényletek után az USA is intenzíven bekapcsolódott az azóta is csak "terrorizmus elleni háború"-nak nevezett, a Hidegháború utáni legnagyobb nemzetközi fegyverkezésbe. Melyből az oroszok, kínaiak, indiaiak 2000-res évek elejétől datálható gazdasági ébredését követően világméretű fegyverkezési verseny, illetve az USA-ban komoly adósságnövelő folyamat lett.

  Izraelben ma korántsem olyan légkör uralkodik, mint ezelőtt 20-30 éve, de ettől még nem világnáci, okkultista, emberiségellenes, népírtó, H1N1-manipulatőr, légkörpermetező, tudatmódosító, éghajlatbefolyásoló, földrengésgeneráló, egydollároson szabadkőműves jelekkel üzengető, Tórában világvégét jósoló nép a zsidó. Nem kell őket (se) démonizálni.
   
 20. zotyek78

  zotyek78 Well-Known Member

  Mondjuk nem olvastam vissza minden régebbi hozzászólást, úgyhogy fogalmam sincs ki zsidózott... Hacsak a kuruc logo nem számít annak.

  De hogy már írtam, nekem épp az jön le a videóból, hogy ott csinálják jól az idegen bevándorlók elleni határozott fellépést, és Európában is kezdeni kell ezzel valamit. Ez nyílván nem egyszerű dolog, mert egyrészt szükség van bizonyos mértékben a bevándorlókra, ugye pl. németeknél folyamatos munkaerő hiány van... De hogy erre valamilyen szabályozás kell, az biztos, de hogy milyen mértékben és azt hogy lehet megvalósítani törvényes keretekben, az nyílván nem egyszerű kérdés.
   

Ezen oldal megosztása