Aki nem akar elkenődni ne nèzze meg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aki nem akar elkenődni ne nèzze meg.
Más országok akik nem csak legimajalisra tartanak helikoptereket, azok páncéltörő rakétákat is szoktak venni hozzá, LMUR-t, Vikhr-et, esetleg Spikot.Mit gondoltál hogy lő amikor lövésenként 2 tonna a reakcióerő és a helikpter sárkányával kell célozni?
Már megint miről beszélsz?Más országok akik nem csak legimajalisra tartanak helikoptereket, azok páncéltörő rakétákat is szoktak venni hozzá, LMUR-t, Vikhr-et, esetleg Spikot.
Semmi köze a valósághoz annak amit gyakorolnak, hogy gepagyuval lovoldozgetnek statikus tankokat.
Nem gyakorlat volt, hanem egy bemutató a nagy embereknek avagy parádézás...Más országok akik nem csak legimajalisra tartanak helikoptereket, azok páncéltörő rakétákat is szoktak venni hozzá, LMUR-t, Vikhr-et, esetleg Spikot.
Semmi köze a valósághoz annak amit gyakorolnak, hogy gepagyuval lovoldozgetnek statikus tankokat.
Hát a régi vasakkal szerintem nem is nagyon lehet pontosabban főleg a BTR-el...Elèg pontatlanul lőnek.
101 E megtekintés · 1,3 E reakció | Páncéltörő lövészeten a tatai dandár. Dr. Szőke Linda hadnagy, Mészáros Szonja főtörzsőrmester, Vasadi Zoltán István ha., Kertész László ha.... | By MH Klapka György 1. Páncélosdandár | Facebook
Páncéltörő lövészeten a tatai dandár. Dr. Szőke Linda hadnagy, Mészáros Szonja főtörzsőrmester, Vasadi Zoltán István ha., Kertész László ha....fb.watch
Szegénynek komoly mentális problémái lehetnek A tüzérek eléggé utálják már őt....Kovács Gyula bácsi már károg is alatta
Eltalaltak valamit? Mert nekem tok úgy tűnt hogy ezek bármilyen játékszerrel lőnek egyikkel se találnak el semmit.
Akkor jó, csak hülyén csináltak.Nem gyakorlat volt, hanem egy bemutató a nagy embereknek avagy parádézás...
Rosszul tűnt. Ami igazán penetráns volt, az a BTR meg a T72....Eltalaltak valamit? Mert nekem tok úgy tűnt hogy ezek bármilyen játékszerrel lőnek egyikkel se találnak el semmit.
A btr-nek a Bakony volt cèlkènt megjelölve.Rosszul tűnt. Ami igazán penetráns volt, az a BTR meg a T72....
Kovács Gyula bácsi már károg is alatta
Igen, a BTR és a 72-es békeműveleti lőgyakorlatot lőtt. A Leopard meg menetből pontosabb volt mint a 72-es állóhelyből...A btr-nek a Bakony volt cèlkènt megjelölve.
Aki mást vár annak fingja nincs a btr-ről. Ami ezredjère is egy rakat szar.
A 72-es is hozza az általam tatán is látott szokásosat. Kőrbelőtt cèlt.
Leó, 1 becsapódást látok, mintha az mellè menne. Bár az legalább menetben van.
Konkurszból 5 látszik becsapódni. Abból kettő mellè.
Cg-nèl sajna èn ugyanezt látom. Ami ha így van szomorú, mert nem tűnik nagynak a táv, ráadásul nem kicsi a cèl.
Mobilon!
Hát règen pont ezèrt nem lőttek ilyen "hosszú" sorozatokat.Amúgy nem tudom milyen messzire lőttek, de amit a BTR művel az elképesztő. Oké soha nem volt pontlövő, de én ennél sokkal pontosabbra emlékeztem. Gyakorlatilg a becsapódások nagy része a célpont közelében sincs.