1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hadgyakorlatok Magyarországon

Diskurzus a(z) 'Magyar vonatkozású hírek, elemzések' témában - Terminator által indítva @ 2014. március 11..

 1. Terminator

  Terminator Well-Known Member

  Katonai gépjárművek közlekedésére lehet számítani pénteken délután

  "Az vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár 32. Nemzeti Honvéd Díszegység március 16-20. között kiképzésen vett részt a csobánkai kiképzőbázison. A felkészítés pénteken zárul, így a kora délutáni óráktól a Csobánka – Pomáz – Szentendre – Budapest – Petőfi Sándor Laktanya útvonalon katonai gépjárművek közlekedésére lehet számítani. A díszegység kiképzése nem függ össze a jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzettel."
   
 2. Terminator

  Terminator Well-Known Member

 3. Terminator

  Terminator Well-Known Member

  Az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár március 27-én vezetési gyakorlatot hajt végre Szolnok és Táborfalva közötti útszakaszokon.


  "Megnövekedett közúti gépjárműforgalomra kell számítani az alábbi időpontokban és útszakaszokon:
  – március 27. 6 és 8 óra között – Szolnok-Táborfalva (Szolnok– 4. számú főút – Törtel – Cegléd – Csemő – Lajosmizse – Táborfalva vezetési gyakorlat pálya)
  – március 27. 14:30-16:30 között – Táborfalva-Szolnok (Táborfalva vezetési gyakorlat pálya – Lajosmizse – Csemő – Cegléd – Törtel – 4. számú főút – Szolnok bázis)


  A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopot, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A menetoszlop elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek.


  A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát."

  [​IMG]
   
 4. phaidros

  phaidros Well-Known Member

Ezen oldal megosztása