Hadgyakorlatok Magyarországon

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
12 794
34 680
113
Te a pinceruk, vagy a szakacsuk leszel? Az orszagunkra egy halom sator meg etterem jel volt rajzolva, hat mi ez camping? Ki kell szolgalnunk oket...
Az nspa szolgálja ki őket meg az is eteti fürdeti, a gyakorlat részben az gyors kitelepítési képességeik (konténer és sátorváros) teszteléséről szól. Azok se magyarok akik kiszolgálják őket.

És fizetnek a vízért villanyért, üzemanyagért.
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
12 794
34 680
113
Hivatásosokon mennyire tűrik meg az ilyen egyedi felvarrókat?
Ami nem ilyen torrentés meg faszomos, hanem pl sivatagi kossuth pajzs, ez a címeres zászló, HUN felirat, különböző szakcsapat jelzések (cbrn pl) vércsoport, alakulat jelzések alacsony láthatóságú verziói stb általában engedélyezettek.

De én pl minden jelzésem innen veszem mert sokkal jobb minőségű mint amit a cég ad.
 

nagyoncivil

Active Member
2018. október 26.
126
195
43
Vajon ez ide tartozik?