Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

akagi

Well-Known Member
2015. január 16.
1 813
304
83
nvvc5mxkztriukacao4b.jpeg
De szivesen térdelnék a lány mögött (éhes disznó makkal álmodik)!
1000mm-es szedvics páncéllal a se..-ben, nehogy a Mi 24 engem is megszuszakoljon.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 345
20 466
113
<blockquote rel="ambasa">
nvvc5mxkztriukacao4b.jpeg
De szivesen térdelnék a lány mögött (éhes disznó makkal álmodik)!
1000mm-es szedvics páncéllal a se..-ben, nehogy a Mi 24 engem is megszuszakoljon.

</blockquote>

Éhes makk disznókat álmodik.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 345
20 466
113
A sisakon a felirat valami ***VA, szóval nem orosz, úgy éreztem nem is amerikai, látszik, hogy két pilótás nagy dög (szállító) gép, onnan meg a műszerfalon levő középső három kijelző elég jellegzetes elrendezése egyértelműen beazonosította. Azt viszont keresgélnem kellett.