Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kulso_54

Well-Known Member
2010. június 14.
2 564
3 512
113
Erről érdekelne forrás Joker. Meg hogy milyen ürméretben mert 105mm nagyobbról nem találtam semmit.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 446
21 145
113
Az egyik offenzíva idején volt egy cikk róla, már nem tudom hol. Onnan emlékeztem, és volt kép is vele, belefúródva falba meg más tárgyakba, nem tűntek Vietnám korabeli fotóknak. Használhatják másban, pl bombákban repeszként?
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 446
21 145
113
Megvan:
http://www.theguardian.com/world/2014/jul/20/israel-using-flechette-shells-in-gaza
https://www.rt.com/news/174508-israel-accused-weapons-palestine/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 500
5 588
113
Tehát: (Adjunk esélyt másoknak is mozgalom szellemiségében)

feladvany_www.kepfeltoltes.hu_.jpg