ráadásul súlyos tévedésben is vagy...3bm32-t is exportáltak, sőt az indiaiaknak eladták a licensz jogát is
Tudtommal a 3BM42-őt (WHA) gyártják licencben.
Azért jó lenne egy hiteles forrás a 3BM32-re...
megint alapvető tévedésben vagy...az F1 után ott volt az F1b és a legújabb fejlesztés, a SHARD szintén WHA...
ráadásul én úgy tudom, hogy az F2-ből biztonsági problémák miatt végül csak egy kis széria készült
továbbá ott is tévedsz, hogy a DU lőszer ne lenne elérhető exportra...kaptak a törökök, Kuwait meg talán Izrael is...sőt Tajvannak is felájanlottak, de ők végül a KEW-I-t (DM43), választották
https://newint.org/features/2007/11/01/the-facts
Ezt a sok marhaságot egy olyan cikkből szededd ami:
"úgy gondolja, azt sugalja stb...." Ez lóf@sz. Már ne haragudj.
Ellenben ami tény, hogy soha senkinek a nyílvános export katalógusában nem volt DU harckocsi lőszer, Tajvan is legutóbb a WHA-t kapta amiről megjegyezték, hogy csak annyit tud, mint az M829-es....
Az úgy gondolom meg azt sugalja helyet a tény az, hogy a DU-t nem exportálják.
A másik tény az, hogy mindenki DU-t szeretne ha lenne rá lehetősége, miközben arról győzködsz, hogy a WHA jobb....
Nem érzed a nyílvánvaló problémát?

jaj istenem...nagy a baj...
Nagy bizony. Másodjára sem sikerült megérteni az eredeti hozzászólásomat....
Lásd lentebb.
És ezért nem érted ezt a dolgot. Olvass már figyelmesebben....továbbá az általad állandóan hivatkozott longrod kalkultárorban is ha a DU-t átáálítom WHA-ra minden más változatlansága mellett 6%-kal nagyobb perforation limit jön ki
Igazából nekem mindegy miről mit hiszel, vagy mit gondolsz, de a tény az, hogy aki teheti DU-t használ, és akinek van nem adja el.