Terelsz, hazudozol, megint. ahelyett, hogy beismernéd, bocs, tévedtem...Most mondanám, hogy ted be ezt a több száz képet, de megint T-72A-kat, Pompakocsikat, prototípusokat meg korai T-72S-eket.... (HH idején ERA nélkül voltak, bizony ám) raknál be.
Te állítasz folyamatosan valamit amire semmi bizonyítékod sincsen.
Ráadásul abba a szánalmas dologba próbálsz kapaszkodni, hogy talán/szerinted az 5 éves gyártás alatt volt 1 hónap amikor talán nem kerültek föl az ERA-k... Hát bazd+, erre most mit lehet mondani?
A mellet, hogy nem tudod semmivel bizonyítani amit állítasz ez még szánalmas is.
Hogy folyhatott volna a T-72B gyártása már egy éve amikor 1985 Januárban lett hivatalosan elnevezve, rendszerbe véve stb....
Ha pedig a 100-as torony szerinted a B változat, akkor megint az a helyzet, hogy januárban vették T-72B-nek rendszerbe, de a hivatalos gyártás meg márciustól indult, előtte meg 1 évig akkor kurvára nem B-t gyártottak....
De eleve , hogy gyártottak volna valamit 1 évig 1000-es darabszámba minisztériumi rendelet meg elnevezés és átvétel nélkül.... Ne röhögtesd már ki magadat!
Ezt a hülyeséget szerintem még te sem hiszed el!
Ne legyél már ilyen légy szíves.... XD
Már kezdünk kisegítő óvodába átmenni baszki.
Ha a magyar T-72A az 1983-as gyártású, hogy a francba lehetne már bármi köze ahhoz a T-72B-hez, amit 1985 januárjának végén fogadtak el, és szerinted márciusától gyártottak?
Mindig a féltékenység felől fúj a szél, értem én csak ettől még szánalmasabb ez az egész.
Valahogy mindenki tud önállóan értéket teremteni erre a fórumra/oldalra, csomóan írnak cikkeket, nektek meg ez a szánalmaskodás marad amit itt is művelsz. Rém ciki.
De nekem nem kell magyarázkodnom semmiben, főleg nem feléd XD El vagy tájolva megint
Belém álltál valami miatt, amiről megint kiderült, hogy nem igaz. Sokadjára.
Ez vagy te.
- Még egyszer: Tök mindegy, hogy 84 őszén vagy 85 januárban hoztak meg egy döntést a névről, ha még 85 márciusban sem kapott semelyik Kontaktot. Ezen MIT AKARSZ FÉLRE DUMÁLNI? Az első B-k kontakt nélkül kerültek ki a gyárból. Mindenféleképpen, akár mikortól is számolja valaki a gyártást.
- Ha ismernéd az orosz harckocsikat, tudnád, hogy a T-64-es is sokkal később kapta meg a hivatalos nevét. Már kb 400-500 le volt gyártva, mire hivatalosan is elnevezték. Akkor szerinted azok mik is voltak?
Névtelen tankok? Ha ismernéd a Kontakt történetét (kiderült, hogy azt sem), akkor tudnád, hogy a Kontaktot is csak 85-ben fogadták (nevezték) el. Akkor az előtt nem is létezett?
Dehogynem.
- Van 84-es gyártású magyar T-72A. Ahogy írták az új toronnyal, fegyverzettel a gyártás 84 elején megindult Objekt 184 jellel, (ez kapta utólag a nevét T-72B-ként, de neked ez nem lényeg). Az előző széria, régi páncéllal, régi toronnyal, de sok új dologgal, (pl V-84) lett a késői T-72A (1984). A T-72B (1984), ahogy te is beraktad a Vöröstéren felvonult harckocsik eredeti orosz megnevezését, ugyanabban az évben ugyanabban a gyárban, de teljesen más termékként gödrdült ki. Mivel ez ellentétes a te állításoddal ezért megpróbálod letagadni.
- Tehát szerinted a 85 január előtti T-72 mind A, az utáni meg mind B, mert akkor nevezték el. Nem számít a valóság, ugye? Az sem zavar, hogy mindenki elismeri, sem torony (100-as), sem a Kontakt nem volt ekkor még gyártásban....
- Értéket teremteni nehéz. Dicséretes a próbálkozás. Ha írtál volna szakmailag lektorált folyóiratban cikket, vagy esetleg könyvet, akkor tudnád, hogy mi az , hogy érték.... Sokan írnak a fórumra, elismerés mindenkinek, aki dolgozik és megpróbál értéket teremteni. De az érték nem a Te számodra kell, hogy érték legyen, hanem a közösség számára. ezért a kritikát, (ha már nem tudtad, vagy akartad, és a szerkesztők sem tartották fontosnak), szakmai ellenőrzés formájában valahogy el kellene fogadni. Én több kollegáét olvastam, a tiéddel többször megpróbálkoztam, de néhány oldal után sajnos abba kellet hagynom. Korábban Hpasp kollega, vagy Molnibalage kollégák művei tényleg hasznos adatbázisnak bizonyultak számomra. Tudom, hogy lektorált, ellenőrzött, forrásokkal alátámasztott munkák voltak. A tiedről ez sajnos nem mondható el, de még ez sem lenne baj, ha nem arra a célra használnád, hogy az általad érzelmi alapon megkülönbözetett eszközökről közölt sok esetben valótlan adatokkal befolyásold mások véleményét (és igazold vágyaidat). Szerinted ezt mások nem veszik észre? Ezért nem érték, amit csináltál. Sajnálom, ha ezt nekem kell közölnöm, de azt gondolom érezted, a sok kritikából, hogy az emberek nem hülyék. Ha lesz időm, szívesen segítek javítani, de eddig tényleg mindig feladtam pár oldal után. Ha most azzal jössz, hogy féltékeny vagyok, akkor gondold azt, hogy molni-t, vagy Hpasp-t mennyire irigyelhetem.
Mielőtt a primitív, agresszív stílusodban vádaskodni kezdenél, van más oka is annak, hogy a TE munkádra se legyek féltékeny...sok-sok oka.
- Beléd állni meg annyiszor fogok én vagy mások, ahányszor megpróbálsz manipulált adatokkal félreinformálni embereket. Nem zavar, hogy mindig mindenki pont beléd áll? Pont téged találnak meg a kritikusok? Gondolkodj el ezen. Ha szeretnél értéket teremteni.