[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 384
9 937
113
 • Hűha
Reactions: hete

aamen

Well-Known Member
2015. november 28.
936
3 025
93
Ezért vigyázzatok minden hírrel!
A csapból is dezinformáció folyik. Az ukrik nyugatias propagandaképzést kaphattak.

ez nem képzés
ilyen hirtelen ilyen magas fokon ezt nem lehet megtanulni
itt valamelyik totál profi usa szakcég irányítja közvetlenül az ukrán propagandahadosztályokat
egységes látványelemek, egységes arculat, egységes üzenetek ugyanazokkal a sulykolandó kulcsszavakkal, minden megfelelő ütemben variálgatva, majd az eredmény vérprofi módon eljuttatva a közösségi és más médiákba
ezek nem ukránok, hanem profik
a kamuvideókat a kamuhírekkel legyártja a talált vagy kapott anyagból iván ukrán hadimédiamunkás ha kell vlagyimir ukrán színésszel leforgatva, de hogy mi is legyen a napi hír milyen elemeket tartalmazzon és az hogy kerüljön melyik híroldalra azt már valami más intézi
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
10 107
25 128
113
Mintha a jobboldali egy Bison lenne, ami vontatta a bal oldali harckocsit. Aztân történt valami... Mintha a Leo is fejen állt volna.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
17 041
43 936
113
 • Szomorú
Reactions: Ramzana

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
3 151
6 056
113
Címre mennek, megígérték. Reálisnak tartom az 5000 fős listát, akiket most felkeresnek.

10943d459907c98f8ef374b697ea2d66.png
 

theo

Well-Known Member
2016. június 1.
2 320
9 509
113
Szerencsétlenek kétlem, hogy ők speciel molotovozni akartak volna, de sajnos nem ez az első eset amit láttam ebben a háborúban....
A végén lehet látni, hogy befutnak a tartájkocsik, valószínű azokra vigyáznak.
A molotovozások és Zelenszij beszéde, ahol arra szólítja fel a civileket, hogy ezeket könnyű megsemmisíteni és támadják meg a civilek, a konvojok, élelmiszert és benzint szállító autóit, ezt eredményezi. :mad:
Ezért önmagában ki kellene végezni. :mad: