Elég ezt megmutatni a német elitnek. Ha az orosz eléri a Magyar határt utána gond nélkül mehet Berlinig. (ki védene meg minket? a Román gyorsabban átálna mint te pislogsz a német, a szlovák?)Ezek a történésznek álcázott Timothyk márcsak ilyenek, a másik is őrült, a Garton Ash nevű féreg.
Orosz részről most kéne ultimátumot adni a németeknek - hadüzenetként értékelik, amennyiben átlépik az ukrán határt ezek az eszközök, és a SZU jogutódjaként benyújtani az igényt a párizsi békeszerződésben foglaltak visszaállítására, azaz kelet-németország orosz megszállására.
Babishoz hasonlóan nekünk is ki kell jelentenünk, hogy semmilyen esetben sem fogunk az 5. cikkely alapján Oroszországgal hadba szállni.
Én azt gondolom, hogy az USA most már szándékosan ki akar provokálni egy orosz nukleáris támadást, akár korlátozottat is, hogy mutogathasson, hogy ez egy veszélyes rezsim (válaszcsapás nyilván nem lesz), és azokat, akik eddig tartózkodta, vagy oroszpártiak voltak, azokat is ellenük fordítsa, illetve ami a legfontossabb, hogy ezzel lekerüljön a stigma róluk, hogy ők az egyetlenek, akik eddig bevetették azt a világtörténelemben.
A helyzet komikuma, hogy orosz részről is egyre közelebb kerül az, hogy muszáj lesz meglépni ezt, mert eddig egyik lépésükre/figyelmeztetésükre sem született olyan válasz, ami deeszkalációra utalna, sőt, nyugati idióták konkrétan és nyíltan Oroszország elpusztítását tűzik ki célul. Úgy látszik az EU csak akkor fog fölocsúdni, amikor lesz egy pukk. Párszor már beraktam ide a székely viccet a fiúról, és a kocsmában hülyére pofoztatott apáról: jöjjön innen édesapám, mert itt magát csúnyán megverik.
Megy folyamatosan az oroszokat el kell pusztítani, Oroszország gonosz, Oroszország gyenge, úgyse meri, úgyse meri, úgyse meri mantra, aztán PUKK. Húúú bazdmeg, ez merte. Utána meg kb ez lesz
NATO csatlakozási szerződést (szerintem) ugyanolyanerős papírra nyomták, mint a Budapest Memorandumot. A német elitett nem zavarja egy diktatúra sem (ameddig a profit az övék) ellenben jobban szeretnek egy olyan kormányt aminek ők diktálnak.