Szerintem egyszerű piszkos bomba lenne itt a cél, sokan vizionáltak már egy, sugárzó anyaggal (is) megrakott öngyilkos drónt, amellyel pl Moszkvát céloznák. A gond csak az, hogy ezt különösebb probléma nélkül meg is tudnák csinálni. Az eszközt, meg annak odajuttatását is.
Sokan gondoltok arra hogy tán ilyen elkövetés, és eszköz lenne a cél. Ez viszont azonnal orosz atom válaszcsapást eredményezne, így semmi értelme. Csak az lenne a kérdés kik részesülnének az "áldásból".
Valahol Ukrajnában bevetése meg azért nem kerülhet szóba, mert Ukrajna legnagyobb felvásárlója, az amerikai Blacrock képes volt Kievbe küldöttséget ereszteni ahol a legmagasabb szinten tárgyaltak.
Azért utaztak oda - hogy tiltakozzanak az ukrán hősi halottak temetését - az általuk már bagóért felvásárolt (gyarmatosított) területeken.. Az ukrán kormánynak javasolták (kötelező erejű lesz?) hogy egyéb, kevésbé földszennyező megoldást válasszanak pld hamvasztást.
Az pedig még Kárpátalján sem divatos.. meg a hűtőház sem, főleg falun..
Majd' 3 éve írtam először hogy Ukrajna álcázó áldozó füstje alól kilóg a patás lába - no nem a lóé.. Ez most is fekete ... (Black..)
Egy újabb mutatvány a Blackrock-tól:
A Blackrock Merz egy teljes háborút akar, pár napos, német nyelvü Putyinnak küldendő ultimátumról:
Felszólalásából idézek:
„Követelem, hogy Oroszországnak adjanak 24 órás ultimátumot az ellenségeskedések befejezésére.
Ha a követelést nem teljesítik, Ukrajna számára oldják fel a hatótávolság-korlátozást, és adják át a Taurus rakétákat.”
A videót itt nézhetitek meg. Viszont érdekes az alatta hallható bekiabálások is.. Kívánom hogy a felszólalónak tolják fel először a nukikúpot, harácsolási elmebaj elleni gyógyszerként..
TeraBox offers up to 1024GB of free cloud storage. Download the app for secure storage and file sharing anytime, anywhere.
terabox.com
Nekem egyértelmű hogy Ukrajnában miért kellene ilyeneket telepíteni, vagonszámra, ez a 2 tengeralattjárós alternatív ( vagy párhuzamos) megoldás:
Így értelmet nyer már az eddig kinyírt orosz távolsági radarállomások is. Piszkos bombánál ezek nem játszanak.