1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hongdu K-8 (Nanchang JL-8)

Diskurzus a(z) 'Kiképző repülőgépek' témában - Phoenix által indítva @ 2016. március 18..

 1. Phoenix

  Phoenix Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Karakorum-8
   
 2. Fade

  Fade Well-Known Member

  gyógyszerre nincs pénz emberek hallnak meg emiatt, WC papír! az nincs, alapvető élelmiszerek pl tej hiánycikk, már a komplett gazdaság leáll mert pl sörgyáraknak nincs lehetőségük alapanyagot beszerezni de haditechnika az kell.

  Sok mondjuk már nincs hátra már aranytartalékaikat is élik fel, jövőre, talán már idén jön a csőd és talán még 2018 elött eltakarodnak akik teljesen tönkretették Venezuelát. Bedöltek a populizmusnak és ezt még jó ideig szívni fogják.
   
 3. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

 4. weasel007

  weasel007 Well-Known Member

 5. weasel007

  weasel007 Well-Known Member

 6. arbalest

  arbalest Well-Known Member

  Angolai felségjellel kaptak lencsevégre egy K-8-ast.

   
  fishbed and Mackensen like this.
 7. borisz

  borisz Well-Known Member

  Így visszatekintve hogy látod a jóslatod?
   
 8. Fade

  Fade Well-Known Member

  Az eltakarodnak rész az vagy régen volt vagy ittam vagy reményemet fejeztem ki... Imo ha nincs/ szisztematikusan leépítették a jogállamiságot, demokratikus berendezkedést az média túlnyomó része kontrol alatt, agitprop műkődik, katonaság vezetése megfelelően lojális a rezsimhez "ők is a rezsim" kb végtelenségig fentartható bármilyen nyomorúságos rendszer. Olyan rendszer ahol a lakosság 90%+a tényleg nyomorog, éhezik, falevéllel törli a seggét.

  off: Az én kedvencem az amikor pont a legjobban szívó, legnyomorúságosabb réteg tömegével lengeti a zászlót és fröcsögve ordibálja, hogy pl Soros. Miközben a neo liberális MT miatt pénteken közölték velük, hogy hétfőn nem kell jönni. Mennyire jól működik már az agitprop...
   
 9. Fade

  Fade Well-Known Member

  jah a többi része bejött annak amit írtam. Durva, hogy természeti adottságai alapján a világ egyik legjobb helye én kicsit bele is voltam szerelmesedve gyakorlatban pedig az egyik legnyomorultságosabb.
   

Ezen oldal megosztása