HTKA statisztika - 2012

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 807
56 750
113
Nagyon nem értek hozzá: van a szolgáltatóknál ez a "Dynamic Dsl Pool" nevű valami, ami eléggé torzíthatja az eredményt. Pl. internetezel valahol az országban inviteles netről, az IP-d szerint meg Szigetszentmiklóson (vagy máshol) vagy (pedig még csak nem is abban a megyében vagy). Szerintem a listában az Szigetszentmiklós egy ilyen lehet.
 

rommel71

New Member
2012. március 24.
4
0
1
BUÉK! mindenkinek.

Borsod-Miskolc húzzunk bele!És én is szeretnék egy tavalyihoz hasonló poéngyűjteményt végigröhögni.Előre is köszi.
 

Vitya

Member
2010. április 22.
89
0
6
Utólagosan is, sikeres és minden igényt teljes mértékig kielégítő új évet kívánok! Nem csak a szerkesztőknek, de mindenkinek aki olvassa az oldalt!

 

(december végén elhúztam Berlinbe, ezért nem köszöntöttelek benneteket korábban, de legalább voltam a technikai, történelmi, haditechnikai stb. múzeumokban, és a Stasi börtönben, meg ilyen szuper helyeken ;-) )
 
D

danielblack

Guest
Boldog új évet mindenkinek így megkésve is :) Mostanában keveset vagyok htka-n mert ki nem állhatom az új hozzászólási rendszert, de azért üdvözlöm a szerkesztőséget ;-) Örülök a top 25-nek :)