Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
9 129
30 735
113
Az élet legnagyobb igazsága: a problémákat leszámítva minden fasza! ;)

Van nekünk itt pár hurrá-optimistánk! Pl. @SilvioD majd mond valami biztatót! ;)
Igazából csak pesszimisták vagytok... Ha elég erősen gondoltok a rakétatüzérségre akkor egyszer csak megjelenik... minden fejben dől el... Ja és egyetek sok puffin lekvárt :D :cool:
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
48 703
80 049
113
annyira "békepártiak" lettünk, hogy a saját országunkért sem harcolnánk már! :confused:
Mondjuk ha reprezentáltan a teljes lakosságra mérték, akkor nem csodálom ha 70+ éves Marika néni nem akar harcolni. Több értelme lenne megkérdezni a 18-45 közötti korosztályt - ott azért szerintem jobb lenne az arány...
Próbáltál már leszállni a buszról miközben a 70+ éves Marika néni a megállóból megpillantott egy üres széket és eldöntötte, hogy ott ő fog ülni?
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
20 121
38 581
113
Próbáltál már leszállni a buszról miközben a 70+ éves Marika néni a megállóból megpillantott egy üres széket és eldöntötte, hogy ott ő fog ülni?
Na ja, a járókeret meg álcázott négycsövű gatling-ágyú, az otthonka meg golyóálló - Marika néni a mi titkos terminátorunk. Elég ha azt mondjuk neki hogy az ellenség szemtelen volt és már is annyi nekik! :rolleyes:
 

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
2 543
8 417
113
Próbáltál már leszállni a buszról miközben a 70+ éves Marika néni a megállóból megpillantott egy üres széket és eldöntötte, hogy ott ő fog ülni?
En egyszer véletlen a 9es buszon meglöktem a nagyit azonnal eldobta a botot és a 4db tele pakolt szatyrat és mondta nekem gyere tedd fel a kezed kis köcsög boxoljunk és már mozdult felém.
Van ott harci szellem.