Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 036
20 207
113
334427735_1063665727741543_4676551900619960869_n.jpg
Hú, azért megnéztem volna, hogy utána mit kapott azzal a karral! :D:D:D
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 729
11 023
113
A trombitás mégis sittre megy.
Bírtam a srácot,a lagzis zenét is,úgy 3/4-ed macskán,de csak lagziban,erre nekiáll közműveket csapolni,ekkora marhát.


Ő is előre ivott a maci bőrére, mint a szlovák milliárdos lány-örököse. Egyikük sem tudta visszafogni magát,
a Porsche-balesesezős a házőrizetet bukta, Lajcsi pedig a korai trombitázós-bulizással a légzési-nehézséges halasztási indokot!

...emberi gyarlóság! Nem nézte egyikük sem a "Hetedik"-et. A három+ év alatt biztos adja vmelyik adó, "bent" átgondolhatja a film után.

A zenéjét nem kedvelve is sajnálom, akkor is, ha magának intézte!
Maradt neki a :hadonaszos:

.
 

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
2 812
10 382
113
A trombitás mégis sittre megy.
Bírtam a srácot,a lagzis zenét is,úgy 3/4-ed macskán,de csak lagziban,erre nekiáll közműveket csapolni,ekkora marhát.

Ember nem tett annyit a magyar népzene (és annak modern élő hagyománya) ellen, mint ez az ürge. Hasonlítsd össze egy Sajbánnal (ne a kutyulék Noxxal)!
 

cinikus

Well-Known Member
2010. május 7.
2 198
3 443
113
Eladó 100.000 (százezer) liter fehér festék! Kizárólag egyben.

A kikiáltási ár a korlátozott mennyiségre tekintettel 5 (öt) Euro/l (gyk.: Euro per liter). Nem, a szaros HUF-od kell a francnak egyrészt, másrészt meg ne aggódj, ez papíron nem orosz import, hanem török. A szankciók működnek, nem igaz?

Nos: nyilván mindenki látott már rommá lőtt orosz tankokat, bazinagy Z betűkkel az oldalukon. Ha valaki kicsit is jobban megnézte ezeket a Z betűket, láthatta, hogy a szó szerint szarrá lőtt és kiégett tankokon látható Z betűkön nem hogy egy karcolás, de egyetlen kib*szott koromnyom sincs. Na, én ezt a fehér festéket kínálom eladásra.

Tesó, ebből olyan házat építesz, hogy az még akkor is állni fog, amikor a bolygónk már belezuhant a Napba - amit aztán ez a festék fog rommá zúzni: felhúzol egy zsalut, lefested, vársz 1 napot a száradásra, lebontod a zsalut és voila, van egy helytakarékos, 1 mm vastag falad, amit az a meteor sem tudna elpusztítani, ami a dinókkal végzett. Ha ezzel festették volna le a Columbia űrsiklót, nem az semmisült volna meg, hanem a Föld légköre.

Ez garantáltan az eredeti, "sz gyelánó v rásszii" fehér festék: ha most vásárolod, akkor még az eredetid kapod és nem sz*r a kínai másolatot.

Az ajánlatokat a kiadóba kérem "Tested by Ukraine" jeligére.