• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 379
56 857
113
Nem fantazialnak semelyik oldalon ilyesmirol mert az mar maga a diktatura lenne.
Kelepisti es meg nehanyan fantazialnak csak
Ilyenekrol es terjesztik ezt a hulyeseget.
Nana, láttam ilyet volt és és jelenleg is nagy tiszteletben álló alkotmány jogász szájából is kimondva sokat sejtetően, hogy el kell gondolkodni rajta, majd meg kell fontolni etc...

Minimum sejtetés, utalgatatás van. Nagyon vékony jég ez!

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 334
14 669
113
Ebből én azt gondolom ha nyer a Tisza valahogy, lengyel modell lesz. Aztán meg polgárháború...
Le kéne állnod lassan a hisztériával.
Ilyeneket Silvio se ír pedig ha van minden porcikájában kormánypárti fórumozónk akkor az ő. Vegyél róla példát ebben a tekintetben.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 379
56 857
113
Le kéne állnod lassan a hisztériával.
Ilyeneket Silvio se ír pedig ha van minden porcikájában kormánypárti fórumozónk akkor az ő. Vegyél róla példát ebben a tekintetben.
Az extra az az egészben, hogy vele szemben én még csak megrögzött kormánypárti sem vagyok, ellenben abban tényleg nem vagyok biztos hogy értitek hogy egy ex lex állapot az hova vezethet egy kb. fele felében megosztott és egyre jobban elvadult társadalomban.

A lengyel modell meg konkrétan ott van a szemetek előtt. Létezik, nem én találtam ki.

• Tetszik
Reactions: Luthero and Tumpek

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 334
14 669
113
Az extra az az egészben, hogy vele szemben én még csak megrögzött kormánypárti sem vagyok, ellenben abban tényleg nem vagyok biztos hogy értitek hogy egy ex lex állapot az hova vezethet egy kb. fele felében megosztott és egyre jobban elvadult társadalomban.

A lengyel modell meg konkrétan ott van a szemetek előtt. Létezik, nem én találtam ki.
Nem releváns ebből a szempontból az ex-lex állapot, de ez a "majd lövünk egymásra" téma már többedjére jön elő nálad az elmúlt 1-2 hétben, teljesen rácsavarodtál erre a belpol vonalra, annak is egy hangulatkeltő részére. Bocs, de ugyanez volt az önkormányzati választások előtt csak akkor az atomháborús pszichózis ment több topikban, a választások másnapjától madárcsicsergés...
Most egy megkérdőjelezhető átszervezés kapcsán sikerült a polgárháborúig eljutnod.
Vegyük észre, hogy ez nem egy működőképes modell.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 455
14 883
113
Nem releváns ebből a szempontból az ex-lex állapot, de ez a "majd lövünk egymásra" téma már többedjére jön elő nálad az elmúlt 1-2 hétben, teljesen rácsavarodtál erre a belpol vonalra, annak is egy hangulatkeltő részére. Bocs, de ugyanez volt az önkormányzati választások előtt csak akkor az atomháborús pszichózis ment több topikban, a választások másnapjától madárcsicsergés...
Most egy megkérdőjelezhető átszervezés kapcsán sikerült a polgárháborúig eljutnod.

Szólhatnál "Annak" is, aki a 22-es választások hajrájában (V-)Háborúval riogatott, hogy: "Ne-Csináld-A-Pánikot!" :oops:

.

• Tetszik

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 379
56 857
113
Ez nem azért jött elő mert átszervezés van, vagy Kecsón folyamatos balekolás, botrányok, onnan azt az érzetet keltik bennem, hogy mindenféle válságban - leginkább morálisban - van a Honvédség.

Az az érzésem hogy akár polgárháború is fenyegethet onnan jön, hogy minden oldal - kormány is - egyre durvuló közbeszédet szít, s ez hogy sokan a másik oldalon olyanról fantáziálnak mint Kelepisti, hogy majd visszafelé megváltoztatnak hatályt, morális elveket helyeznek törvényesség fölé, vagy sima többséggel alkotmányoznak. NONSZENSZ!

• Tetszik

zulu

Well-Known Member
2012. március 8.
751
1 263
93
NERezni meg mindig lehet, nyugaton is meg vannak a kedvenc emberek, a nagytőkések, ők se csak a piacról szerezték a pénzüket....
Igen, de ők olyan vállalatbirodalmakat építettek ki, amik a kezdettől fogva nemzetközileg versenyképesek voltak, és jellemzően sok közöttük a magas értékteremtő képességű. Na ez az, ami a NER-nél nincs. Talán csak a 4IG, úgy ahogy.

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 741
19 180
113
Nana, láttam ilyet volt és és jelenleg is nagy tiszteletben álló alkotmány jogász szájából is kimondva sokat sejtetően

Fleck Zolikát nagy tiszteleteben álló alkotmányjogásznak titulálni erős túlzás, csak egy wannabe leninfiú. :D

Civilben egy sima egyetemi tanár és valami jogbölcsészet (LOL) tárgyat tanító jogász-cociológus, na ott olyanok is vannak mint ő.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
18 379
56 857
113
Fleck Zolikát nagy tiszteleteben álló alkotmányjogásznak titulálni erős túlzás, csak egy wannabe leninfiú. :D

Civilben egy sima egyetemi tanár és valami jogbölcsészet (LOL) tárgyat tanító jogász-cociológus, na ott olyanok is vannak mint ő.
Nem csak tőle hallottam ezeket, tényleg sokan elhiszik, komolyan gondolják nem tudatlan/tanulatlan emberek is hogy ez egy jó ötlet, sőt egyenesen szükséges lehet majd sima többségel akár alkotmányozni, sarkalatos törvényeket lesöpörni etc... Nekem megdöbbentő.

• Tetszik
Reactions: Luthero

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
9 396
13 736
113
Szvsz. hűtlen kezelést, hivatali hatalommal való visszaélést, bennfentes kereskedelmet meg sikkasztást lehetne nézegetni. Ha valamelyik valahogy megállna, akkor meg ráhúzni a bűnszervezetet.és akkor halmazatiban eltiltani mindennemű közügyek gyakorlásától és gazdasági tevékenységtől.

Ha csak az euro-atlantisták nem akarnak putyini módszerekhez folyamodni.