Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem a faszt hanem akkor számot írj. légyszives. ha tudsz mert én 7700 as megrendelésről tudok. mert ez vólt a nyilvános. hogy mennyi ment végbe a 3 különböző verzióból azt nem.A faszt lett.
Forrás hiányában fel lett függesztve a program. 400 környékén lett összesen modernizálva.nem a faszt hanem akkor számot írj. légyszives. ha tudsz mert én 7700 as megrendelésről tudok. mert ez vólt a nyilvános. hogy mennyi ment végbe a 3 különböző verzióból azt nem.
ugye hogy szebb.Forrás hiányában fel lett függesztve a program. 400 környékén lett összesen modernizálva.
Az volt a legstabilabb de egyben a legnehezebb is.ugye hogy szebb.
egyébként szerintem az inrabakos vólt a legjobb verzió.
nem a faszt hanem akkor számot írj. légyszives. ha tudsz mert én 7700 as megrendelésről tudok. mert ez vólt a nyilvános. hogy mennyi ment végbe a 3 különböző verzióból azt nem.
ki akar bárkinek bármit is adni (én annak idején is ellene vóltam az ára miatt még balhém is vólt belőlle az eggyik ellátóssal...) porcelánpuska ként kezelte én meg nem bírtam megállni... szerencsém vólt hogy az elöljáronk lenyugtatott mindenkit a picsába.Remélhetőleg nem lett 7700 teljesen feleslegesen modernizálva, másfél milliós vagy mekkora költséggel/db.
A Bren rendszeresítése után totál felesleges, tartalékosok kezébe meg túl drága cucc. Kiknek akarják adni, a "szittyáknak"?
Sehova nem lesz adva. Elhordták a missziók. Azóta koptak is sokat. Majd szépen az enyészeté leszRemélhetőleg nem lett 7700 teljesen feleslegesen modernizálva, másfél milliós vagy mekkora költséggel/db.
A Bren rendszeresítése után totál felesleges, tartalékosok kezébe meg túl drága cucc. Kiknek akarják adni, a "szittyáknak"?
KIKNYP nél is van legalább 50 db meg a TTP nél is.Sehova nem lesz adva. Elhordták a missziók. Azóta koptak is sokat. Majd szépen az enyészeté lesz
Mutatóba el van szórva de nem lesz vele rendesen ellátva senki.KIKNYP nél is van legalább 50 db meg a TTP nél is.
nekem nem kell mondani hisz ott vagyokMutatóba el van szórva de nem lesz vele rendesen ellátva senki.
azért is lettek a brenek mert erre már rég rájöttek hogy pénzkidobás.Van egyáltalán értelme még pénzt kidobni ilyen modernizációkra? Szerintem inkább legyen több bren...
Egy Ak modernizációt ismerek ami tényleg jó lehet de valószínűleg túl drága lenne, pár napja linkeltem is a Kasnyikov variánsok topic-ba. De szerintem pénzkidobás lenne ilyesmivel bohóckodni.
Ez egy majdnem 10 éve felfüggesztett projekt.Van egyáltalán értelme még pénzt kidobni ilyen modernizációkra? Szerintem inkább legyen több bren...
Egy Ak modernizációt ismerek ami tényleg jó lehet de valószínűleg túl drága lenne, pár napja linkeltem is a Kasnyikov variánsok topic-ba. De szerintem pénzkidobás lenne ilyesmivel bohóckodni.
Kiknek akarják adni, a "szittyáknak"?