[HUN] Atlas-2 Misztral

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
5 890
5 927
113
Szerintem az MCP-k upgrade-jéhez tartozik, ami még mindig nincs kész, kell hozzá indító is, hogy tesztelhessék az adatkapcsolatot pl. Magán az indítón nincs már mit fejleszteni, a hőkamerát már megkapta (ami nem csak hőkamera funkciót tud), új a rakéta, új az akksi, új az elektronika

Csak az a nyavalyás plató...
 

Xpert

Well-Known Member
2021. július 17.
3 123
3 879
113
Azt tudja valaki, hogy Mistral 3 infra-feje is igényel hűtést?
A fenti videóban nem látszik a kis nitrogén hűtőtartály a rakátavetőkön...