Jah, igen szokott lenni. Azt hittem mi hideg egésznaposunk a legjobb.A protein szelet.
Pedig igen, a szolnoki a legjobb. A legrosszabb pedig a fehérvári. A legmerészebb pedig a BHD-s, amikor hőségriadó alatt mindig volt benne kefir/joghurt/ tejberizs.Jah, igen szokott lenni. Azt hittem mi hideg egésznaposunk a legjobb.
A Fehérvári a legrosszabb? Mi van a fehérváriban hogy ennyire rossz?Pedig igen, a szolnoki a legjobb. A legrosszabb pedig a fehérvári. A legmerészebb pedig a BHD-s, amikor hőségriadó alatt mindig volt benne kefir/joghurt/ tejberizs.
Nálunknis van benne rendszeresen amit hűtőben kéne tárolni.Pedig igen, a szolnoki a legjobb. A legrosszabb pedig a fehérvári. A legmerészebb pedig a BHD-s, amikor hőségriadó alatt mindig volt benne kefir/joghurt/ tejberizs.
Nincs mikró a Lynxben?
Én úgy emlékszem, hogy van.
Abban nincs semmi, pont olyan mint 20 éve. Egy két készétel konzerv kenyér esetleg vagdalt hús konzerv.A Fehérvári a legrosszabb? Mi van a fehérváriban hogy ennyire rossz?
Ezt mai nappal càfolom.Abban nincs semmi, pont olyan mint 20 éve. Egy két készétel konzerv kenyér esetleg vagdalt hús konzerv.
Legalábbis én mindig ezt kaptam.
Akkor jol oregedett es gyorsan ez a megjegyzesEzt mai nappal càfolom.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..