Most mit mondjak? Jobb ötletem nincs...Nahát, ott tölthetik a KC-390-asok egymást... és NATO missziós légi utántöltésre vették a gépeiket... mik vannak.
Most mit mondjak? Jobb ötletem nincs...Nahát, ott tölthetik a KC-390-asok egymást... és NATO missziós légi utántöltésre vették a gépeiket... mik vannak.
Valószínűleg ez így van. Állítólag mi is erre akartuk venni, nem csak Gripen utántöltésre.Most mit mondjak? Jobb ötletem nincs...
És mivel hozzák utánuk? Nem adta volna magát a helyzet, hogy az első gép átrepülésénél benne legyen a gépben feltöltve, hogy a több üzemanyag biztonságosabb óceánrepülést tegyen lehetővé? Vagy a másodikban üresen...
A negyedik portugál gépről azt írják hogy a tehertérben hordozott üzemanyag-tartályoknak köszönhetően lehetségessésé vált leszállás nélkül átrepülni az Atlanti-óceánt Brazíliából Portugáliába.Miből gondolod hogy azt onnét kell hozni?
Cobham egy angol cég: az gyártja a légiutántöltő rendszert tartályokkal, gondolával.. Ha braziloknál készült is fotó ezzel a berendezéssel (már nem tudom készült-e) az simán lehet az EMBRAER saját tesztpéldánya...
a mi gepeinken van legi utantolto csonk?Israel’s Elbit Systems has shown a concept of a specialized variant of the C-390 Millenium for ISR and SIGINT at the Singapore Airshow.
![]()
Elbit is Working on an Electronic Warfare, ISR Variant of C-390 Millenium
Israel’s Elbit Systems has shown a concept of a specialized variant of the C-390 Millenium for ISR and SIGINT at the Singapore Airshow. Israelitheaviationist.com
Elbit Targets C-390 Airborne Intel Market | Aviation Week Network
Israeli supplier Elbit Systems is pursing the market to use the Embraer C-390 as an airborne intelligence platform, displaying a model at Singapore Airshow.aviationweek.com
Van is, meg nincs is.a mi gepeinken van legi utantolto csonk?

2/1 en van a képek.szerint.Ez most akkor mit jelent?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..