Miért fontos ez??Milyen idős is vagy, kedves @SilvioD ?
A Nato csatlakozási népszaváson szavazhattam először.

Miért fontos ez??Milyen idős is vagy, kedves @SilvioD ?

Sztem az eredeti terv, keretszerződés is 300 Yalcin és 200 NMS volt. Mivel 100at leszállítottak, ebből matekozzák ki a török újságok a 400at.kicsit sok az a 400 darab... Ezekből kinézem, hogy ez lesz a BTR-váltótípus!
Mondjuk érdekes kérdés, hogy akkor is így lesz-e ha SAFE-ből nem engednek törököt venni - még ha helyben gyártott is...
Csak azért kérdeztem, mert úgy tűnik, mintha hinnél a tündérmesékben....Miért fontos ez??

Fiatal vagyol, így már értem! Remélem még nagyon sokszor szavazhatsz!A Nato csatlakozási népszaváson szavazhattam először.![]()

Erről egy kép ugrott be, amin a HR-es csajszi promózza a céget, mint melós..a 4ig elbaszta a plakátot és sikerült összecserélnia tornyokat SARP-al. Aminek itthon lesz karbantartó létesítménye ami a 4ig -nál lesz.

Feltételes móddú felütéssel kezdenek, "Magyarország lehet..." Persze, nagyon jól hangzik, csak ezzel tele a padlás, a pince és a spájz is....szándéknyilatkozat... ...közösen vizsgálják a lehetőségeket... már csak a piackutatás hiányzik![]()
Már a pajta ajtaján folyik kifelé.Feltételes móddú felütéssel kezdenek, "Magyarország lehet..." Persze, nagyon jól hangzik, csak ezzel tele a padlás, a pince és a spájz is.
A törökök továbbra is szép ígéretek helyett pénzt várnak. Egyelőre nem kaptak és nagyon takaréklángon megy minden. A nyáron már egyzer kérdőre vonták Viktort, szóval most esélyesen leígérte (ott is) a csillagokat az égről és alá lett írva egy tengernyi "szándéknyilatkozat" a kupac tetejére.tudod a törökök sem állnak velünk szóba, aztán mégis szerződgetnek a 4iGvel
*nurol és aselsanA törökök továbbra is szép ígéretek helyett pénzt várnak. Egyelőre nem kaptak és nagyon takaréklángon megy minden. A nyáron már egyzer kérdőre vonták Viktort, szóval most esélyesen leígérte (ott is) a csillagokat az égről és alá lett írva egy tengernyi "szándéknyilatkozat" a kupac tetejére.
Mert szerződés még nem történt a 4ig-vel sem és még mindig a HM Ei az aselsan és a 4ig helyi szerződött partnere egyelőre (miután az előző semmittelen HT Divisionből elegük lett a törököknek).
Valszeg a törököknek Orbán már nem is akar utalni, csak a Rábával közös cégeiken keresztül.A törökök továbbra is szép ígéretek helyett pénzt várnak. Egyelőre nem kaptak és nagyon takaréklángon megy minden. A nyáron már egyzer kérdőre vonták Viktort, szóval most esélyesen leígérte (ott is) a csillagokat az égről és alá lett írva egy tengernyi "szándéknyilatkozat" a kupac tetejére.
Mert szerződés még nem történt a 4ig-vel sem és még mindig a HM Ei az aselsan és a 4ig helyi szerződött partnere egyelőre (miután az előző semmittelen HT Divisionből elegük lett a törököknek).
Eddig se a törököknek utalt, hanem a NER-nekValszeg a törököknek Orbán már nem is akar utalni, csak a Rábával közös cégeiken keresztül.
A közös cègekből az egyiknek 4 a másiknak 2 éve termelni kellene..Valszeg a törököknek Orbán már nem is akar utalni, csak a Rábával közös cégeiken keresztül.
Még ezek után akar ide komolyabb termelést hozni a Nurol ?A közös cègekből az egyiknek 4 a másiknak 2 éve termelni kellene..
A nurol innen akarta leszállítani a litvànok nms eit is..

Magyar igényre miért ne? Csak fizessünk. Legfeljebb ő már addig nem töri magát, amíg nincs szerződés meg pénz. Ha akarunk valamit, leporolja a régi szerződés tervezetet, rátesz 30%-ot, és várja az előleget.Még ezek után akar ide komolyabb termelést hozni a Nurol ?![]()
Litván NMS-re gondoltamMagyar igényre miért ne? Csak fizessünk. Legfeljebb ő már addig nem töri magát, amíg nincs szerződés meg pénz. Ha akarunk valamit, leporolja a régi szerződés tervezetet, rátesz 30%-ot, és várja az előleget.
Közbejött pár dolog, mondjuk háború jó pár ezer milliárd mínuszt generált a költségvetésben, amiböl azóta sem keveredtünk ki. Mondjuk én erre akkor is adtam volna.A közös cègekből az egyiknek 4 a másiknak 2 éve termelni kellene..
A nurol innen akarta leszállítani a litvànok nms eit is..
Sztem fontos neki az Unión belülre tenni a lábát.Még ezek után akar ide komolyabb termelést hozni a Nurol ?![]()
Olyat igert hogy beszartok spoiler nem lesz belőle semmi.Még ezek után akar ide komolyabb termelést hozni a Nurol ?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..