[HUN] Katonai ruházat

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Parapitecus

Well-Known Member
2019. március 22.
2 096
2 825
113
Mert nincs a cikkben, 1-2 napja Terminator tette be a fejlesztési irányos topikban a közbeszerzési értesítőt ugyan ezzel az összeggel.
Azért érdeklődtem, mert levették a palettáról a köznapi ruházat beszerzését, viszont megjelent a 3. gyakszi kiosztása.
 

ssgtzlan

Well-Known Member
2020. május 10.
574
1 997
93
Ami amúgy nagyon szükséges, nélkülözhetetlen. De az aktív fültokot nem ismeri "a 90%". 2 milliárdból kijönne 8-10.000 darab...
Mondjuk nekem a mostani köznapiról egy vers jut eszembe:

Valami nagy nagy tüzet kéne rakni...

Mondjuk a szén dioxid kvóta lehet hogy kérdéses ennyi műanyag égetésekor.
 
  • Vicces
Reactions: vasszekely

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
16 485
50 666
113
Na urak örömmel jelentem be, hogy az új harcászati felszerelés elkezdett végre kikerülni az alakulatokhoz.Az első 2 kép ugyan az a koma, az alsó másik, másik helyszínen.