OFF
Meg jól megfinanszírozta az ellenlábas Le Pen kampányát - nem látom a Orbán-Macron "bromance" alakulását...sorry!
ON
OFF
Megint nem értem a logikádat a politikában. Nekem fura volt, de felhívnám a figyelmedet arra, hogy az elnökválasztás kampányában az összes jobboldali és a centrista jelöltek úgy zarándokoltak el a kolostorba, mint a római katolikusok Rómába. Nem tudok franciául, nem követtem az eseményeket, de ha igaz az, hogy külön újság cikkek foglalkoztak azzal Párizsban, hogy Orbán az egyik jelöltre hogyan mosolygott és hogyan mosolygott a másikra, akkor nekem egy abszurd posztmodern művészet csupán, amit egy volt gyarmattartó nagyhatalom és jelenleg atomütőerővel rendelkező Franciaország csinált.
Mit akarok ebből kihozni? Ha csak a politikán múlik egy fegyvervásárlás, akkor miért lenne bármi akadály Macron és Orbán között? Egy olyan országban, ahol a döntőbe jutó két utolsó jelölt külön versenyt futott azért, hogy akkor a másik jelöltnek jó velünk az együttműködése vagy nem.
Amikor Macron 1024. kése Le Pen felé, hogy ő kötötte meg a Paksba történő Siemens alkatrész kiváltásáról a szerződést és nem Le Pen. (Remélem érted a problémámat. Úgy gondolod, ha jól értem, hogy atomot eladnak nekünk, de egy kerekes APC-t azt már nem, mert politikailag dögöljünk meg.)
Bocsi, hogy biz polt csináltam ebből a topicból, részemről abba hagytam. A politikai iránytűdet úgy sem fogom tudni elfordítani.
ON