[HUN] Lynx KF41

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
6 720
10 921
113

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
6 720
10 921
113
Akkor miért 218 szerepel benne.
Azért, mert hiába írom át pár hétig eltart amíg jóvá hagyják a változásokat. Csomó új infót raktam bele már, csak a nov.16-ai változat látható a Wikipédián. Ez a mennyiségnövelés nyár óta tudható, de mivel nem találtam a forrást (a fent linkelt doksit), így nem írtam bele amikor kibővítettem a Lynx wiki-szócikket pár hete...
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
6 720
10 921
113
Mert még hivatalos bejelentés nem történt meg. És egyelőre a 218 az ami teljesen biztos. A további alvázak száma a skyranger szerződésben lesz véglegesítve. A 256-os szám amit Palkó elkottanyott viszont eléggé komolyanvehető.
Igen a szócikkben benne is hagytam a 218-at és után odaírtam, hogy egy parlamenti jegyzőkönyv szerint 256 az új mennyiség.
Szóval az igazság a kettő között van - szerintem a 256-nál konkrétan. :) De azért ott hagytam a hivatalosan bejelentett 218-at is.
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
6 720
10 921
113
A Modern cuccok közül minden k. drága.
Nem rég néztem hogy több mint 7 millió dolcsi egy Ceaser löveg - pedig egy szaros tarack "ráhegesztve" egy max 200ezer dolláros teherautóra. Konkrétan legyártani ötödébe kerülhet...
Spike 150-200ezer dollár/darab - azzal milyen gyakran fogtok ti lövöldözni?
Max szimulátoron! Gondolom a Lynxbe is beleprogramoznak majd egy rakétaindítás szimulátort...a lőteresek meg majd pukkantanak egy petárdát a céltárgynál a hatás kedvérét... :)
Minden rohadt drága...
 

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
3 576
5 902
113
Hazai beszállítói hálózatot ígértek, ezt ígérik mindenkinek, a cseheknél szlovákoknál már megvan eleve jópár folyamatos beszállítójuk nálunk ezt meg kell teremteni.
Bárcsak sikerrel járnának. Az autóiparban, bár pár autógyár itt van, alacsony a hazai beszállítói hányad.