[HUN] Mil Mi-8/17 "Hip"

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Pista a hegyről

Well-Known Member
2018. április 4.
491
941
93
Talán hülye kérdés: Lehetne üzemeltetni azt, amit az ukránok otthagytak a szántóföldön? Ingyen van.
Oké, nem éppen rendezett a dokumentációja, de nem lenne a hazai repülésben sem példa nélküli, hogy amúgy tök ismeretlen előtörténetű gépet üzemeltessenek.
Zsákmányolt haditechnika :D jobb mint hagyni elrohadni.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
20 972
34 973
113
Gyakorlaton a pápai kutató-mentők

 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. április 19.
20 972
34 973
113
ÁLLANDÓ KÉSZENLÉTBEN - 45 ÉVES A LÉGI KUTATÓ-MENTŐ SZOLGÁLAT MAGYARORSZÁGON

 

Fekete Herceg

New Member
2021. szeptember 19.
1
0
1
Sziasztok! Unortodox kérdés, de Mistral rakétákat mennyire tudnának működtetni az MH régi helikopterei (gondolom szovjet kábelezés itt bezavarna), és az új típusok?