[HUN] NMS 4x4 Yörük / Nomád

Turkish armored vehicles are exported to 15 countries

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and Baxee
Nurol_Makina_Macaristan_ihracat.jpg

A katonák ugyan úgy motorháztető legmagasabb pontjáig érnek. Persze a fenti képen nagyobbnak tűnik, mert teljesen oldalról van fényképezve.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Turkish armored vehicles are exported to 15 countries
Jó találat a cikk! Kiváncsi leszek hogy lesz nekünk gyártás mert a cikk szerint más is szeretné gyártani….

Budaörsön nem volt ilyen magas....!
Nekem úgy tűnik, hogy szélesebb abroncsok kerültek a zöldre, illetve valami mókolás volt a motortérben is, mert egészen más a motorház tetejének kialakítása, változtattak a hűtőrostélyon is. Talán a + páncélzat miatt erősítettek a futóművön is, ha erősebb rugókat raktak be, könnyel elképzelhető, hogy a + tömeg ellenére is picit magasabb lett a hasmagassága, meg az is benne lehet a pakliban, hogy nagyobb teljesítményű motor van benne és emiatt kellett belenyúlni a géptetőbe és a hűtésbe.
Összességében meg valahogy dögösebb lett az egész gép, amin szerintem sokat dob a festése is.

Nekem úgy tűnik, hogy szélesebb abroncsok kerültek a zöldre, illetve valami mókolás volt a motortérben is, mert egészen más a motorház tetejének kialakítása, változtattak a hűtőrostélyon is. Talán a + páncélzat miatt erősítettek a futóművön is, ha erősebb rugókat raktak be, könnyel elképzelhető, hogy a + tömeg ellenére is picit magasabb lett a hasmagassága, meg az is benne lehet a pakliban, hogy nagyobb teljesítményű motor van benne és emiatt kellett belenyúlni a géptetőbe és a hűtésbe.
Összességében meg valahogy dögösebb lett az egész gép, amin szerintem sokat dob a festése is.
De várjál! Szerintem a szögletes hűtőjű verzió az újabb. Legalább is nálunk az volt kirakva, meg a vadonat új platós verzió is azzal készült.

Hát ez érdekes hír. A Yörük továbbment egy japán tenderen, illetve 2108 óta állítólag Mordorban is érdeklődnék utána. Ahogy a Yalcin után is.

Nurol-makina-nms4x4-about-768x433.png

• Tetszik
Reactions: arcas
Hát ez érdekes hír. A Yörük továbbment egy japán tenderen, illetve 2108 óta állítólag Mordorban is érdeklődnék utána. Ahogy a Yalcin után is.

Nurol-makina-nms4x4-about-768x433.png
Mordor JLTV-t vettem nem?

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Mordor JLTV-t vettem nem?
a különlegeseknek vették. 100-130 db kb. az igazából nem olyan sok egy románia méretű országnak és akkora területű kárpátokkal mint amik nálluk vanak.
olyan mintha mi vennénk 50-60 db ot (kb hmmwv kategória nállunk (rendszeresítés terén) mégsincs számotartva senkinél hogy van/volt annyink)