[HUN] Pzh 2000

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Pista a hegyről

Well-Known Member
2018. április 4.
736
1 691
93
Anno egyszer már eldöntöttük, hogy Elefánt lesz a neve... :)

Nekem is mindig az Elefánt ugrik be be róla a hasonló forma miatt de valami új név kéne szerintem. Az is fura volt nekem hogy a Rheinmetall Párducnak nevezte el az új protoját. Amúgy elég következetlenek voltak a németek hogy a Pzh nem kapott rendes nevet, ha minden más meg igen: pl Leopárd, Menyét (Wiesel) Fuchs (Róka), Puma, Nyest (Marder), Hiúz

A htka facebook oldalát messzire kerüljük el... ennyi állatok királyát...már egyből az ukiknak adná a frissen beérkezett technikát :eek:

Meg akartam keresni ezt a kommentet hogy nyomjak rá egy röhögő fejet, de nem találtam, lehet törölték?
 

Azzurro

Well-Known Member
2018. november 25.
1 458
3 565
113
Kaphatna biztosítást a szállítás. Egy civil kamionparkolóban a román és ukrán kamionok között felügyelet nélkül, nem biztos, hogy jó ötlet. (nem, nem arra gondoltam, hogy ellopják :D
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
21 899
81 202
113
395926_tundebetuk.thumb.png