[HUN] Pzh 2000 HU

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Király Fika

Well-Known Member
2019. március 22.
2 904
4 743
113
Maróth nagyon minimalistába nyomja...

300214951_127093016726868_5774037647062091272_n.jpg


Kedves Facebook rajongó! Mit nyom minimalistába?
 

Király Fika

Well-Known Member
2019. március 22.
2 904
4 743
113
Nem vagyok facebook rajongó... Azt, hogy ez még a januári PZH és nem az amin már magyar festés van pedig már azzal is pózolt...
Amit írtál, olvasd el. Nem én írtam, Hogy dr. Maróth minimalistába nyomja, hanem te. Én erre reagáltam. Nem én szúrtam be egy Facebook linket, hanem te.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
37 919
73 340
113
Előtte a videóhoz lement Hegyeshalomra, ne legyetek már ennyire.....
Ok, neked nem zavaros a kommunikáció, mert te tudod hogy miről van szó. De az emberek majd a Városligetben a "nagy zöld színű tankot" fogják keresni, mert a "Szombaton élőben" szöveg mögött egy zöld színű Pzh van....
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
28 137
119 510
113
Ok, neked nem zavaros a kommunikáció, mert te tudod hogy miről van szó. De az emberek majd a Városligetben a "nagy zöld színű tankot" fogják keresni, mert a "Szombaton élőben" szöveg mögött egy zöld színű Pzh van....
Humoros hogy azt hiszed ennyire érdekel ez bárkit is az ittenieken kívül
 

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 033
10 068
113
Persze.. Ezért maszkirovka.. A világon szinte mindenhol ez van. Ugyanakkor a "civil kontroll" ilyenkor azért néhány morzsát legalább láthat, ha érdelődik. Voltam többször a honvédelmi stb. bizottságok kihelyezett ülésein. Nos a HTKA-n posztoló sok-sok kolléga, ismerős többet és ésszerübbeket tudna mondani és tenni, mint a pártok által delegált pártkatonák - akármelyik oldalról.. Amikor Vadai ült az egyik széken, a másikon meg Kósa Lajos, a szinvonal a béka segge alá csúszott. És ilyenek vannak ott szakpolitikusok helyett.. (mondhatni helyettünk...)
Tévedsz, ez a magyar szakpolitika színvonala. Pártoktól függetlenül.
(jó, ez a kettő az elhülyülésben lehet még a többieket is veri)
A fórumra írogató emberek - még a katonákon kívüli- 90 százaléka jobban ért a haditechnikai eszközökhöz és jobban érdekli őket mint a szakbizottságokban ülőket. Ami szomorú. Azok csak bizottsági pénzt akarják felvenni.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
37 919
73 340
113
"2022. augusztus 19-én 07.30 óra és augusztus 20. 02.00 óra között a Tata, Klapka György Laktanya - M1-es autópálya - M0-ás autópálya - M3-as autópálya bevezető szakasz - Budapest, Városliget

2022. augusztus 21-én 21.00 óra és augusztus 22-én 04.00 óra között a Budapest Városliget - M3-as autópálya bevezető szakasz - M0-s autópálya - M1-es autópálya - Tata, Klapka György laktanya "


Úgy tűnik hogy jól megázik a Pzh a budapesti kirándulás alatt...