[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság, COIN

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
1 096
4 219
113
Ezt a mélységest imádom, amikor északi megyéből odaraknak aztán azt se tudod merre mész. Helyiek meg nem azt rádiózzák, hogy nyugat vagy észak hanem a Jani-kút meg a Józsi-domb fele futnak vagy a 350-nél befele az erdőbe. Na találd ki merre van a 350 a bozótosban.
Múltkor kaptunk egy friss hadnagy gyereket, elneveztem Sobel századosnak az Elit alakulatból, azt se tudta hányan vagyunk rendőrök a szektorában, mondjuk nem is bántam, hogy nem tudott rólunk.
El akart küldeni minket valahova, de aztán megmagyaráztuk neki, hogy nem is ott vagyunk ahol hiszi. Ki kellett volna vele engedni a teheneket.
Pontosan így van. Keresem XY helyet....Jaaaa, a Sanyinál kell jobbra fordulni, utána 200 méter Jóska komáig, na ott nem kell fordulni, hanem egyenesen a Juliska nénje tanyájáig, na most ottan vigyázni kell a kutyával, de utána azonnal balra, nem az aszfaltozsa, a földesre, a dűlő után kicsit vissza kell jönni, de utána nemsoká ott lesznek.
 

Green Leader

Well-Known Member
2020. szeptember 10.
173
2 208
93
Bakancsban, gyakorlóban ? Mert anno nekünk még abban kellet Néphadsereges időkben. 13 perc volt a norma, 3000 méteren.
Figyi, energiaszinttől függően 50-60 perc alatt futom le a 10 kilométert. Ha kicsit rágyúrok, talán menne a 3000 méter / 13 perc is, de nem akarok olyan dologgal villogni, amit még életemben nem próbáltam, úgyhogy kapsz tőlem egy határozott "nem tudom"-ot ;)

65M surranóm, meg gyakorlóm nincs, MH bociban meg 10M surranóban meg nem mennék ki az utcára; jó lesz Vemont bakancsban meg Gen3 combat szettben? Lehet megpróbálom legközelebb :D

(Amúgy kétlem, hogy a határvadászoknál most ilyen szigorúak a követelmények, 1500 métert szerintem sprintben is letolok).
 

Pelger

Well-Known Member
2020. október 23.
83
327
53

luperator

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
1 066
1 640
113

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
2 463
12 854
113
ne legyen vonzó a 10 év koszt-kvártély
Én szeretném, ha megismernék Közép-Európa vendégszeretetét, ezért a következőt javaslom erre:
Reggelire jó féle szalonnás, disznókolbászos parasztreggelinek becézett finomság, hozzá egy kupica a legjobb szatmáriból.
Az ebéd lehetne bográcsgulyás, vagy sztrapacska, természetesen szalonnával, hozzá finom, cseh, vagy szlovák sörök.
Vacsorára pedig jó féle disznótoros, borovicskával.
De mert mi igazán rendesek vagyunk, napközben jár tízórainak egy adag utoplenec, zsírosdeszkával és uzsonnának némi hetmelin.
A napi vízszükségletet, meg a legfinomabb fröccsök támogatják.
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
3 818
6 184
113
Csak nem beszartak, hogy nem lesz, aki védje a seggüket? LoL
Persze az eü-sök, tanárok minek is számítanának.
 
 • Szomorú
Reactions: bel

PFZ

Well-Known Member
2022. március 23.
1 096
4 219
113
Kijöttek a határvadász fizu számok.
Kiképzés idején nettó 200, utána éjszakai pótlékkal, 400Ft/óra(ha lesz ilyen) 300 nettó körül. És lesz évi 200.000 szépkártya. 8 általánossal, halmozottan hátrányos területen ez igen jó fizu.
 

jOkA

Well-Known Member
2017. november 7.
370
492
63
Az a jó, hogy most már az északi megyéből nem kell lemenned, hogy migrivel találkozz, hiszen helybe megy mindenkihez.... Nógrád, Heves, Borsod, Dunántúlon Komárom-Esztergom elfelejtett határrendészeti szakterülete mind-mind szembesül a déli határ"zár" hatékonyságával.
Mondjuk a mostani elhelyezése a kollégáknak Bács-Kiskun megyében kritikán aluli.. és felháborító. Az erők alkalmazása is hagy némi kívánni valót maga után sajnos....
Találkozni fogok anélkül is migrikkel mivel csempészekrt fogjuk itt fent is, de ez legalább párosul egy kis autós üldözéssel ( követéssel ) futással, testi kényszerrel. Múltkor a csempész megharapta a kollegát meg lehetne sorolni. Az autópályás kivezetésekről meg ne is beszéljünk mert rémálom mkst a csempész szállt neki a fának 1 migri meg is halt az M1-en. Csak ne rendőrrel történjen vagy magyar civillel.
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
3 818
6 184
113
Kijöttek a határvadász fizu számok.
Kiképzés idején nettó 200, utána éjszakai pótlékkal, 400Ft/óra(ha lesz ilyen) 300 nettó körül. És lesz évi 200.000 szépkártya. 8 általánossal, halmozottan hátrányos területen ez igen jó fizu.
Miért gondolom azt, hogy a színvonal is hasonlóképp hátrányos helyzetű lesz
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
14 171
43 224
113
Én nem vagyok benne biztos. :D Íme a referenciátok.

R.96f9c2b23447b0ceb8b1f564d4e32e3d