Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje - jelentette be a honvédelmi miniszter a Special Operations Craft - Riverine (SOC-R) különleges műveleti folyami naszádok átadásán, augusztus 27-én, Budapesten.
![]()
![]()
Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje
Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje - jelentette be a honvédelmi miniszter a Special Operations Craft - Riverine (SOC-R) különleges műveleti folyami naszádok átadásán, augusztus 27-én, Budapesten.honvedelem.hu
Terepszínű ladik eddig nem volt. Csak zöld.A cikkből nem derült ki, hogy mi az egyedülálló ebben.
Terminator, van sejtésed?
Terepszínű ladik eddig nem volt. Csak zöld.
Nem nagyon értem hogy minek kellett ekkora felhajtást csinálni három használt csónaknak ami éveket késett... de majd valaki biztos megírja hogy mitől olyan fontos képesség ez.A cikkből nem derült ki, hogy mi az egyedülálló ebben.
Terminator, van sejtésed?
Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje - jelentette be a honvédelmi miniszter a Special Operations Craft - Riverine (SOC-R) különleges műveleti folyami naszádok átadásán, augusztus 27-én, Budapesten.
![]()
Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje
Egyedülálló új képességgel bővül Magyarország hadereje - jelentette be a honvédelmi miniszter a Special Operations Craft - Riverine (SOC-R) különleges műveleti folyami naszádok átadásán, augusztus 27-én, Budapesten.honvedelem.hu
megint elmondhatta Bobó hogy milyen faszán modernizálódik a hadseregNem nagyon értem hogy minek kellett ekkora felhajtást csinálni három használt csónaknak ami éveket késett... de majd valaki biztos megírja hogy mitől olyan fontos képesség ez.
Milyen szépen világít az a sárga festés a csónakon
Jéééééé, van ilyenünk is, erről nem is tudtam!Nem nagyon értem hogy minek kellett ekkora felhajtást csinálni három használt csónaknak ami éveket késett... de majd valaki biztos megírja hogy mitől olyan fontos képesség ez.
Ez a kép akkor készült amikor az amcsik itt voltak ezekkel a csónakokkal közös hadgyakorlaton.Jéééééé, van ilyenünk is, erről nem is tudtam!Gyorsan át kell adnom!
- Már tavaly is megvolt, a különlegeseknek lett véve, a Svéd CB-90 hajók helyet.Ott a Zászlónk a hajókon.
Felébredt.
![]()
Még tavaly mentettem. Remélem jövő tavasszal is átadja őket!![]()
Ezek nem a miénkek hanme az amerikaiak voltak itt velük gyakorlaton. Magyar és amcsi zászló is van mindkettőn.Jéééééé, van ilyenünk is, erről nem is tudtam!Gyorsan át kell adnom!
- Már tavaly is megvolt, a különlegeseknek lett véve, a Svéd CB-90 hajók helyet.Ott a Zászlónk a hajókon.
Felébredt.
![]()
Tudsz más átadni valót? Lehet a magyartarka festés miatt lett hirtelen új érzetük.Jéééééé, van ilyenünk is, erről nem is tudtam!Gyorsan át kell adnom!
Felébredt.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..