Subarut próbáltál már?1 ev alatt 2 autot ettem megszerintem nem en vagyok a hibas higy nehez a labam es szeretem a loerot
![]()
Subarut próbáltál már?1 ev alatt 2 autot ettem megszerintem nem en vagyok a hibas higy nehez a labam es szeretem a loerot
![]()
Épp ma küldtek egyet.Subarut próbáltál már?
Milyet, melyiket (ha szabad kérdeznem)?Épp ma küldtek egyet.
Subaru impreza 2ezres benzines de annyira nem jon be.Milyet, melyiket (ha szabad kérdeznem)?
Valamilyen - nem széthajtott (bár ilyen kevés lehet) - 2.0XT/2.5 XT (Impreza v. Forester) lehetne neked jó. A H6-os Outback szívómotoros, de nagyon tetszett annak idején (245 ló). Viszont isznak, mint a gödény. Nekem boxer dízelem van, ragaszkodom is hozzá! A hétvégén hajlott korom ellenére egy kicsit jaszkariztam a hóban az Aldi parkolóban, meg tegnap oda parkoltam a gyereknél, ahová nézni nem mertek a többiek...Subaru impreza 2ezres benzines de annyira nem jon be.
Mindezt városban téli 6,6-7,2 literes fogyasztással. Nyáron/ősszel meg elmegyek 5,5-lel is....Mostmar egy allando autora ternek at az evenkent mas fosba ulok es tuningoltatom helyett meg is van a kiszemelt de sajnos varni kell ra kozben a tartalek autom is gyengelkedik.Valamilyen - nem széthajtott (bár ilyen kevés lehet) - 2.0XT/2.5 XT (Impreza v. Forester) lehetne neked jó. A H6-os Outback szívómotoros, de nagyon tetszett annak idején (245 ló). Viszont isznak, mint a gödény. Nekem boxer dízelem van, ragaszkodom is hozzá! A hétvégén hajlott korom ellenére egy kicsit jaszkariztam a hóban az Aldi parkolóban, meg tegnap oda parkoltam a gyereknél, ahová nézni nem mertek a többiek...Mindezt városban téli 6,6-7,2 literes fogyasztással. Nyáron/ősszel meg elmegyek 5,5-lel is....
Ja, 147 lovas 350 Nm-es...
Peugeot 106-osom volt, a legkisebb motorral, de szerettem. Citroent nem vennék (DS-t meg nem gyártanak...) Az Alfámat is nagyon szerettem, de a Subarububu más kategória, mint az előzők...Mostmar egy allando autora ternek at az evenkent mas fosba ulok es tuningoltatom helyett meg is van a kiszemelt de sajnos varni kell ra kozben a tartalek autom is gyengelkedik.
Subarut megmondom oszinten nem ismerem ergo konnyu bele nyulni amelyik autot kineztem psa konszersz van a csaladban hajtottam is imadom tudom mik a betegsegei ugy kezdem azokaz ki is cserelem egybol.

Kb bullshit az egész cikkOttani vélemények szerint a MÁV „elszabotálja” a nemzetközi intercity-vonat magyarországi közlekedtetését. De kiderül az is, hogy a romániai szakaszon további súlyos órák rakódhatnak az addigi késésre…
![]()
Romániában kiakadtak azon, hogy a Munteniát rendre megkésve veheti át...
Ottani vélemények szerint a MÁV „elszabotálja” a nemzetközi intercity-vonat magyarországi közlekedtetését. De kiderül az is, hogy a romániai szakaszon tová...iho.hu
Ez az igazi otthona, a hegyi szerpentin.

Atyám (gépészmérnök vala) szerint a franciák (mérnökök) nagyon kreatívak és jók, de ha azt akarjuk, hogy működjenek a dolgok, a németeknek kell odaadni technologizálni és gyártani..Szar motor, de nem azért mert francia, az csak hajlamosít.
Ez sajnos már csak anekdotákban van így...Atyám (gépészmérnök vala) szerint a franciák (mérnökök) nagyon kreatívak és jók, de ha azt akarjuk, hogy működjenek a dolgok, a németeknek kell odaadni technologizálni és gyártani..
Hat ez mar mai nap nem igy van, nemet precizitas mar csak mese sokszor…Atyám (gépészmérnök vala) szerint a franciák (mérnökök) nagyon kreatívak és jók, de ha azt akarjuk, hogy működjenek a dolgok, a németeknek kell odaadni technologizálni és gyártani..
Biztosan rossz tapasztalataid vannak, de azért vannak jó (és nagy) cégek mindkét országban. Ott van például a Thales, a Schneider Electric, a Siemens, Bosch, Bayer stb.Ez sajnos már csak anekdotákban van így...
Igazából nincs baj a német új autóval, csak meg kell érteni, hogy ezeket már nem egy fél életre tervezik. A német autógyártók úgy számolnak, hogy egy autó élettartama 200.000km.Biztosan rossz tapasztalataid vannak, de azért vannak jó (és nagy) cégek mindkét országban. Ott van például a Thales, a Schneider Electric, a Siemens, Bosch, Bayer stb.
Az viszont igaz, hogy ma már sem német, sem francia új autót nem vennék. Kivétel talán a G-Klasse, de az meg nekem megfizethetetlen: megvenni meg fenntartani is egy kisebb vagyon.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..