IDET - International Defence and Security Technologies Fair (Csehország, Brno)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

eSeM

Member
2012. június 12.
719
12
18
http://katpol.blog.hu/2013/06/04/_elmenybeszamolo_idet_2013_brno


azé' a cseh hadiipar elég jó dolgokat tud összekalapálni, kíváncsi lennék ez a bmp/bvp mit is tudhat valójában
 

alfa74

Well-Known Member
2013. március 15.
1 116
122
63
Egy hasonló kiállítás jót tenne a hazai iparnak és a műértő közönségnek is!
 

eSeM

Member
2012. június 12.
719
12
18
nehéz lett volna ebből a bmp-ből többet kihozni szvsz (bár az mgc-1 is elég pofás volt)

képek a vega után:

http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?226799-Idet-2013-military-exibition
 

luperator

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
1 058
1 624
113
Pofás darab lett a BMP, alig lehet felismerni. De az optikát tartalmazó gömböt rakhatták volna valami védettebb helyre is. Jó képek kerültek ki.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
46 752
74 026
113
BMP- topic- május 27. Ott is vannak képek a szlovák  BVP-M2 SKCZ-rol. :)
 

luperator

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
1 058
1 624
113
boki said
BMP- topic- május 27. Ott is vannak képek a szlovák  BVP-M2 SKCZ-rol. :)
És valóban. Ott írva is vagyon, hogy jó páran látnák itthon szívesen, velem egyetemben. Ettől még az a gömb mindig szúrja a szemem.
sf-laugh.gif
Van valami értelme egyébként a futógörgőket takaró lemezek zsanéros kivitelének? Gondolom leszedhető. Sérülésen kívül a cserélhetőségének nem sok értelmét látom. A rá függeszthető rács még külön finomság. :)