Izumo-osztály (22DDH-osztály)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
5 979
9 205
113
Egy “rombolónak” miért is kellene siugrósánc?! :D Mikor is érkeznek az új lakosok, a “B” variánsok?
Még 3-4 év, azt hiszem. Először USMC B-k jönnek, legénység kiképzés, ez ekvileg már idén, aztán szép lassan becsatlakoznak a hazaiak is.
 

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
5 979
9 205
113
Úgy tűnik, az Izumo még csak a módosítás első körén van túl, jön majd egy második is, várhatóan 2024-től, 14 hónapot vesz majd igénybe. A Kaga csak ezt a második kört kapja majd meg, idei kezdéssel. A hírek szerint változtatni akarnak a hajó orrán, hogy jobban megfeleljen az F-35B-k üzemeltetésének, illetve belső terekben is átalakítások várhatóak.

 

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
5 979
9 205
113
  • Tetszik
Reactions: szzsolt81

wankel

Well-Known Member
2016. december 23.
798
3 345
93
Novemberben indul a buli.


Nem novemberben, hanem már holnap, október 3-tól 7-ig tengerészgyalogos F-35B-ék települnek a JMSDF Izumo fedélzetére. A VMFA-121 Green Knights volt az első alakulat amely megkapta a hajófedélzetről történő üzemeltetési engedélyt az F-35B-ék történetében. Merevszárnyú repülőgép + japán hordozó kombó nem volt a második VH óta.
https://www.thedrive.com/the-war-zo...ers-to-fly-from-a-japanese-carrier-since-wwii