1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Járványok, fertőzések

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - megazez által indítva @ 2020. január 29..

Címkék:
 1. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Itt a válasz 0 IQ-s szerencsétlen flótás !
  Azért van az összlakossághoz képest ilyen kevés fertőzött, MERT EZÉRT RENGETEG EMBER MEGDOLGOZOTT AZ ORSZÁGBAN, ÉS RENGETEG ENERGIÁBA, FEGYELEMBE ÉS 7/24-ES KITARTÓ MUNKÁBA KERÜLT, HOGY EZ ÍGY LEGYEN !!!!!!! AMIT TE LE SE XARSZ !!!! SŐŐŐT BELE AKARSZ ROTTYANTANI A KÖZEPÉBE !!!! SZÉGYEN AMIT ITT CSINÁLSZ !!! (hány ampulla volt az esti "adagod" ?)

  Ahhoz hogy ilyen alacsonyan lehessen tartani a fertőzöttek számát, 7730-an voltak tegnap hatósági házi karanténban !!!!!!! Volt amikor ez a szám a 12000-et is elérte !!!!! Nem "ingyen" van ez az eredmény, hanem sokan megdolgoztak érte, és sok áldozatoz hoztak érte !!!!!!!!

  De te minden áron ki szeretnéd nyírni Magyarországot úgy látom. Hogy itt is olyan legyen mint az US-ben, Brazíliában, Peruban, stb., ahol tömegével vannak halottak !!! Remélem megszívod te is ezzel az általad semminek titulált vírussal. Már bőven megérdemled. A sörgyárak fognak bánkódni utánad a legjobban.

  Amúgy mi történt veled ???? Megszűnt a járvány tagadásod ??? Ez kezd súlyos lenni nálad ez a vírus... :D Fogod a kőműves kanaladat és bekened vel magadat. Az használni fog. De az ampullás ládád legyen kéznél, mert anélkül neked már véged.

  Ha te irányítanád nálunk a védekezést, a világ legfertőzöttebb és legtöbb halálos áldozatot elszenvedett országa lennénk !!! Ennyit az eszedről meg tudásodról "professzor tank doktor úr" ampullás és lapátos fokozatú vezető vírusvédelmi "szakembör". (két falazás közt "elintézi az országot is" ha kell, teljesen... (persze "légnyomás" alatt, az kell neki mindig 7/24-ben))
   
 2. zeal

  zeal Well-Known Member

  4813 fertőzött (+45)
  66 kórházban (+2)
  5 lélegeztetőgépen (+/-0)
  645 aktív eset (+11)
  3561 gyógyult (+32)
  607 elhunyt (+2)
  369545 mintavétel (+3289)
  7613 hatósági házi karanténban (-117)
  [​IMG]
   
  svajcibeka, Szittya, zztop and 4 others like this.
 3. plushun

  plushun Well-Known Member

  Ez sok....
   
 4. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ez egyesek szerint akik itt ténykednek ez semmi. Sőt el sem lehet kapni.
  Te nem akarsz lájkolni nekik ? (vannak itt akik szoktak, csak azért mondom) Segítenek kicsinálni a járványvédelemben dolgozók munkáját. Úgy szeretnének már látni szerencsétlenek 30-40000 fertőzöttet, mert szerintük nincsenek is. Igaz hogy ez az ország aláásása, de még nem láttam szinte senkit (rajtam kívül), aki szólt volna nekik hogy most már el lehet innen húzni... Szedjétek már össze magatokat. Vagy nem kell azt mondani hogy ez sok. Tank úr szerint ez semmi. Majd ha 100000-en lesznek, azt várja.
   
  bartinieffektus likes this.
 5. plushun

  plushun Well-Known Member

  Én nem mentem - nem is fogok - bele ebbe a vitába, mert nekem megvan a véleményem erről. Hozzám közel álló ember elkapta a vírust, hála istennek felépült, elég szarul volt (kb az életéért küzdött). Szóval innentől kezdve engem nem nagyon izgat, hogy ide ki mit ír le, hogy szerinte ez kamu vagy sem.
   
 6. monster

  monster Well-Known Member

  Igazából nem az a gond, hogy mit hisz, aki azt hiszi, hogy kamu, hanem az, hogy terjeszti is ezt, és mivel az embereknek szimpatikus a gondolat, hogy nincs semmi gond, ez abba az irányba tol sokakat, hogy lehet szarni az egészbe. És ők is terjeszteni kezdik. Ezért veszélyes ez a dolog.
   
 7. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Akkor csak hajrá, dugd csak nyugodtan a fejed továbbra is a homokba. Amúgy ez nem vita, ezek tények. Ilyen alapon a kémkedés sem bűn az ország ellen, "mee' neki csak más a nézete..." Kb. akkor itt is annak kell jönni mint az US-ben. "Mert megérdemeljük", azért. Illetve bocs, ÉÉÉN NEM ! ;) Akkor ezt is tisztáztuk. :)
   
 8. plushun

  plushun Well-Known Member

  Ajjaj.. Te ma nagyon bal lábbal kelhettél fel, hogy így hirtelen a semmiből nekem esel :) Szerintem nyugodjál meg mert attól megnyugszol :)
   
  kiskrumpli, Premortem and jurgenbauer like this.
 9. Python

  Python Well-Known Member

 10. Python

  Python Well-Known Member

  Egyre inkább kimutatható a koronavírus örökítő anyaga a szennyvízben, a koronavírus-fertőzés hamarosan a közösségi terjedés fázisába léphet - mondta Pándics Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán szerda este. A szakértő ugyanakkor azt is hangoztatta egy másik műsorban szerdán, hogy pánikra semmi ok, a lakosság felelősségteljes magatartása és az önmérséklet viszont fontos.
  Új fázisba léphet Magyarországon a koronavírus-fertőzés

  Nem ismerjük a vírust, így a vírussal elleni védettség változását sem. Erről Falus András immunológus, az MTA tagja beszélt az ATV Start című műsorában. Az akadémikus szkeptikus az oroszok által kifejlesztett vakcinával kapcsolatban, mert mint mondta, nem tudunk semmit a gyártási és a tesztelési folyamatról. Falus András hozzátette: több ezer embereken, hónapokon át kellene kipróbálni a gyógyszereket, mielőtt forgalomba kerülnek, és nem tudjuk, hogy mindez megtörtént-e a bejelentett orosz vakcina esetében. Azt sem tudjuk – tette hozzá a szakember – hogy az elkészült oltóanyag fél évre, vagy egy életre ad-e a vakcina védelmet. Ami a járvány esetleges második hullámát illeti, Falus András szerint a kormányok és a társadalom reakciója mind tesztelés-, mind maszk-, mind távolságtartás ügyben létfontosságú lesz. Mint mondta: nem ismerjük a vírus szezonalitását, így nem tudjuk azt sem, hogy mennyire fog terjedni november környékén, amikor hideg lesz és többet leszünk zárt térben.
  Itthon és külföldön is növekszik a koronavírus fertőzöttek száma
   
 11. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  "Európa legnagyobb COVID 19 konferenciája Budapesten. Élő közvetítéssel.
  Előadók között Bodo Schiffmann, Heiko Schöning, Gődény György, Pócs Alfréd, Tamasi József..."

  Elérhető lesz magyar, angol és német nyelven is. Jövőhéten augusztus 21-én!

   
  ogretankHU likes this.
 12. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ó... hát persze. :):cool: Mást nem üzentek ? :D:p
  Amúgy mit kell itt jajveszékelni meg "aggodalmaskodni", ha úgy is xarsz egészre nagy ívben ? Nem szeretem a képmutatókat. (IS) Ennyi az egész. :):p
  Ez alapján megismertelek. A Hofi mondta - "Lakva ismeri meg az ember a másikat". Szóval van ennek a népi bölcsességnek alapja.
  Üdv.
   
 13. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  No comment. De azért van egy kis rálátásom. Valahogy nem csodálkozom hogy pont ők szervezték meg. De azért ennél sokkal többet néztem ki belőlük. Kár volt. A másik csoportot is hívhatták volna. (akiktől éppen öt éve különváltak, de úgy-látom nincs különbség köztük, az egyik 19, a másik 1 híján 20, avagy az egyik kutya, a másik eb...)
   
 14. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  Melyik másik csoportot?
   
 15. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Nem magyarázom. Ezek szerint te nem ismered őket. Én igen, tudom hogy miről beszélek. Neveket sem fogok említeni. sem mást. Jó szórakozást a rendezvényen ! :) (ez egy szabad ország, mindenki azt gondol, azt csinál amit akar - kivétel amit a törvény tilt, de ezt a konferenciát és ezeket a nézetek nem tiltja, csak rendkívüli helyzet alkalmával, az meg most nincs, és remélem nem is terjed odáig a járvány, hogy újra be kelljen vezetni - úgy hogy "szabad a vásár"... ;))
   
 16. Ratamahata

  Ratamahata Well-Known Member

  Egy a lényeg a vírus kinyaralta magát a két hónap alatt és most újult erővel támad.... Amúgy jofej ez a covid, hagyott minket is nyaralni egy kicsit adott 2 hónapot hogy rapihenjunk az újabb "hullámra" igaz hogy az emberek egymás hegyen hátán voltak szinte mindenhol, újra mehetett a zabalas az éttermekbe de valamiért eddig nem fertőzött ez a jofej covid... Most hogy jön a suli, vége a vakációnak újra belelendul és gocokat alakít ki amiből újra jöhet ellenünk.... Mind1 csak érdekes dolgok ezek....
   
  ogretankHU and Shektor11 like this.
 17. Python

  Python Well-Known Member

 18. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Nézd az előnyét! Ha ez igaz, akkor mivel jövőre is lesz nyár (bár már semmi sem biztos) - a vírus megint nyaralni fog :)
   
  ogretankHU and Tiria like this.
 19. monster

  monster Well-Known Member

  Hát igen, ezért is hívják ezeket hullámoknak. Évszázadok óta...
   
  Heim and zeal like this.
 20. Elkhound

  Elkhound Member

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...jat-valosaggal-letarolta-a-koronavirus-436076

  Ez egy olyan járványos betegség , amit a rajta átesettek - akik a vírus terjedése szempontjából kb. ideális körülmények között voltak kitéve a fertőzésveszélynek - jelentős része nem vett észre.
   
  ogretankHU likes this.

Ezen oldal megosztása