Jaguar EBRC 6x6 (Nexter / Arquus)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

R

rejsz felügyelő

Guest
EBRC Jaguar. Elég magas ahhoz képest hogy felderítő jármű. Jobbra egy VBCI.
Dm5GwqNX0AAmi1j.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: tong djagbu

BrysonWalkker

Member
2019. május 26.
23
2
6
JAGUAR EBRC 6x6

EBRC : Engin Blindé de Reconnaissance et de Combat (Armored Reconnaissance and Combat vehicle )

The JAGUAR, Armored Reconnaissance and Combat Vehicle (EBRC) will replace the AMX10RC and ERC90. It is equipped with a threat detection system including an acoustic detonation tracking system, a laser warning detector and a missile launch detector connected to the SCORPION joint vetronics system. On-board simulation will allow the crew to train within a regiment without external means.

(Temporary business group with Arquus and Thales)


J230_0.jpg


 

Gungnir (F1End)

Well-Known Member
2021. március 24.
324
736
93
Még kép. Elég balfaszság, hogy még spoilerbe is csak 10 képet lehet feltölteni...

FLJwv10XIAgrqyv

FLJwwjSXoAARq4Q

FLJwxTGWUAgm3QR

FLKNYwcWQAI31M0

FLKNaIjXEAAdHoo

FLKNc0NXMAEeAu8

FLKNdnSXIAoAzng

FLKN90KX0AENFX6

FLKN-ypX0AAE6R7

FLKN_qQXMAYbvma
Hát jól meg lehet pakolni, igazi családi autó.:)
Érdekes, hogy ez a "dobozos" megoldás a többi rendszernél is megvan, így ránézésre a parancsnoki IR kamera burkába más méretű/alakú rendszert is be lehetne helyezni. Hosszú távon, későbbi modernizációk során ez azért jól jöhet majd.
 
 • Tetszik
Reactions: Szittya