Lesz tutira. Még nem volt ilyen baki, erre sztem figyelnek.Csak kettő jusson május 11-én oszt pont nem érdekel ! Jöjjön a nyitás !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lesz tutira. Még nem volt ilyen baki, erre sztem figyelnek.Csak kettő jusson május 11-én oszt pont nem érdekel ! Jöjjön a nyitás !
Az IT szektor cipelte be?
"a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcinái elegendőek lesznek ahhoz, hogy az európai lakosság legalább 70 százalékát a nyár végéig beoltsák"
A cikk alól egy komment:"a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcinái elegendőek lesznek ahhoz, hogy az európai lakosság legalább 70 százalékát a nyár végéig beoltsák"
Na már most az én olvasatomban akár ez előrevetítHETI, hogy már most lemondanak az AZról már most, hisz a J&J engedélyét vissza is vonták. Kifizetni kifizetik őket, főleg az AZt, de csak a Pfizerrel terveznek.
Űrnapló 2. nap ! Még mindig semmi mellékhatása a műhód V-nek !
A hollandok GDP-stől mindenestől sem érik fel az orosz Biotech tudást. Amíg ők a volt gyarmatok -még lehetséges - kizsákmányolásával foglalkoztak, addig az orosz készült a III. Vh. és ennek része lett volna a biológiai fegyver is. Így nagyon nagy tudásra tettek szert a kórokozókkal kapcsolatban. Sajnos még a veszteség és a himlő vírusát is sikerült összehozniuk, ami kb. olyan lett eredményét tekintve, mint a Z-War-ban látottak - még ők is összefosták magukat (na akkor lenne szép világ, ha ez a vírus kiszabadulna).A cikk alól egy komment:
"Tegyük hozzá, az Astra-Zeneca az egyetlen vakcina volt amiben 50%-ban van európai részesedés (svéd).
A vakcinák előállítása jól mutatja az EU lemaradását biotechnológiában.
Hol a Pasteur intézet? Hol a Robert Koch?
A többszörösen lesajnált holland GDP-vel bíró oroszok is képesek voltak NEM EGY vakcinát csinálni. Nem is akármilyet. És őszre meglesz az orrcsepp verziója is."
Egyébként nem értem mihez fogunk kezdeni azzal a 4 millió sinopharmmal ami még jön, mert nincs ennyi oltásra regisztrált.
Nem tudok ilyenről.Egyébként, van olyan ország ahol tesztelnek oltás előtt, esetleg után?
Egyébként, van olyan ország ahol tesztelnek oltás előtt, esetleg után?
Ovi azt mondta, hogy éppen ezért rendeltek annyit amennyit. Ha kell, fog jutni vakcina minden magyarnak, mindegy hol él.Simán el tudom képzelni, hogy pl. Kárpátaljai magyaroknak is majd jutni fog. Legalábbis remélem, hogy gondolnak majd erre is.
Erre az egészségügyi rendszerre gondolsz ?
Tudok olyan esetről, pont az Üllői 78-ban, hogy Pfizerre ment be. Az oltóorvos meg megkérdezte: Pfizer vagy Szputnyik?Nem, nem választhatsz. Írták az SMS-ben.
Az opciós mennyiséget mondták le, azoktól a gyártóktól, akik az alap szerződésben szereplő mennyiséget sem tudták időben szállítani. Ezek olyan mennyiségek, amelyek valamikor ősszel, vagy jövőre jönnének.Ezek hülyék b+!
Nincs elég, és még le is mondják ...
Ez totál bukta. Gci buták a vezetők az EUban, na!
Az Európai Unió visszamondta az AstraZeneca és a Johnson & Johnson vakcinákat | Mandiner
Az EU nem tart igényt az AstraZeneca és Johnson & Johnson 300 millió extra adag vakcinájára, a kieső dózisokat Pfizer/BioNTech oltóanyaggal szeretnék pótolni – közölte szerdán a Reuters.mandiner.hu
Az azért lutri. Nejemnél a gyorstesztje negatív lett. A pcr már nem. De ugye az 1-3 nap.Az én munkahelyemen (ahol engem is beszúrtak), mindkét oltás előtt van antigén gyorsteszt.
Nincs elég, és le is mondják. Ügyes - mondaná Kohn bácsi.Nincs elég vakcina, az Európai Bizottság be akarja perelni az AstraZenecát
A tagországoknak még ezen a héten dönteniük kell az eljárás támogatásáról.index.hu