Sziasztok! Mint eddigi passzív olvasó, gondolom megosztom a személyes covid tapasztalataimat. Végül "sikerült" benyelnem nekem ki a cuccot. Nekem ez volt: 2-3 nap tünetmentes lappangás utána orrfolyás, torokkaparás, fáradt szemek, rossz közérzet. Ritkán enyhe fájdalom az ízületekben. Gyorsteszt mutatta ki. Láz nem volt, légzés normál, ízérzékelés rendben (eddig). Első negatív gyorsteszt a 8. napon. Még folytatom az izolációt a biztonság kedvéért (orvosnak jelentettem, de nem nagyon izgatta, sanszos hogy semmilyen statisztikába nem került bele). Úgy tűnik én szerencsésen megúsztam, a legrosszabb része a lélektani oldala volt (a karácsonyi időszak és tervezett pihenés kompletten ment a kukába eddig). Maga a betegség egy enyhe/közepes megfázás (de ezzel nem bagatelizáli akarom, csak nekem ezt dobta a gép). Ja ami még fontos: két Shinopharm és egy Janssen volt a védelem mesterséges vonala a sok sport, vitaminok, fokhagyma…stb mellett. Ismerettségi körömben jelenleg nagyon sok az eset, de enyhe hőemelkedésnél többről nem tudok. Jó egészséget mindenkinek, és köszi a napi tájékoztatást, hosszú idő óta ezzel nyitom a napot.