Ne viccelj olyan vagyok mint C3-PO 10 ezer nyelven beszélek perfekt! A krinolint nem írdaltatom ha csak nem kell!Ha gyémánt rangú tag akarsz lenni akkor sajnos kellenek a felsorolt nyelvek, a körülmetélést bármikor meg lehet oldani.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne viccelj olyan vagyok mint C3-PO 10 ezer nyelven beszélek perfekt! A krinolint nem írdaltatom ha csak nem kell!Ha gyémánt rangú tag akarsz lenni akkor sajnos kellenek a felsorolt nyelvek, a körülmetélést bármikor meg lehet oldani.....
Ő 2 milliót ismer ! Akkor már nem kell elsajátítanod csak 1990000-t ! LOLNe viccelj olyan vagyok mint C3-PO 10 ezer nyelven beszélek perfekt! A krinolint nem írdaltatom ha csak nem kell!
Basszus 2 milliót tud?! Úgy emlékeztem 10 ezer! De rég volt! Mindegy viszont én is értem a párologtatók binális nyelvét, magyarán mehetek a víztisztító dd-ba mérnöknek!Ő 2 milliót ismer ! Akkor már nem kell elsajátítanod csak 1990000-t ! LOL
Mármint kik? Te? Mert amúgy csak egy fideszes papagáj.Eddig Ő volt az etalon megmondó vírus tudós embőr itt a fórumon szent írásnak vettétek a szavait ! Most már nem ? Pedig pont azt tapasztalom a környezetemben amit leírt !
Mármint kik? Te? Mert amúgy csak egy fideszes papagáj.
Jó, ennyire nem figyelem. Akkor ténylegesen is dinnye, nem csak az összevissza nyilatkozataiban.Minden, csak nem fideszes. A ballib sajtó nyomja az ürgét, mint süket a csengőt, mert a hivatalostól eltérő, alternatív álláspontja szokott lenni és rendkívül túlfejlett kritikai érzéke.
“Cavaleri a sajtótájékoztatón ugyanakkor hangsúlyozta az oltási kampányok folytatásának fontosságát, többek között a harmadik oltás felvételét is, amely magas fokú védelmet nyújt a vírus okozta súlyos megbetegedés ellen.”Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) csütörtöki sajtótájékoztatóján azt közölte, hogy "nem áll rendelkezésre elegendő bizonyíték" ahhoz, hogy a koronavírus elleni negyedik oltás beadását javasolja.
Forrás: https://kuruc.info/r/64/239401/
A rohatt ótásellenesek. Cenzúrázni, leköhögni őket!
Orbán Viktor miniszterelnök adott interjút a Kossuth Rádió reggeli műsorában, ahol elmondta, hogy az oroszokkal közel a megegyezés a Szputnyik vakcina gyártásáról, az előfeltétele ennek, hogy év végén már a debreceni oltóanyaggyár működni kezdjen. A PFizer koronavírus gyógyszeréből Magyarország is beszerzést tervez, de emellett a debreceni gyárban gyárthatjuk is majd, erre jelentkezett Magyarország.Orbán: Magyarország tervezi a Pfizer koronavírus elleni tablettájának gyártását Debrecenben.
1.616.846 fertőzött (+16.435)1.600.411 fertőzött (+17.894)
4.451 kórházban (+110)
163 lélegeztetőgépen (+/-0)
227.899 aktív eset (-2.650)
1.330.876 gyógyult (+20.456)
41.636 elhunyt (+88)
6.366.402 kapott oltást (+1.152)
3,700,305 kapott harmadik oltást (+6.446)
10.161.911 mintavétel (+45.836)
23.192 hatósági házi karanténban (+1.333)
Nekem van egy eladó kisipari csibekeltetőm nagyon szivesen eladomPfizer oltás gyártás Mo.n OV.
Itt az kérdés a jelenlegi gyárain kívül akar-e a Pfizer máshol vakcinát gyártani.
Itt valami félrement szerintem, tablettáról volt szó.Pfizer oltás gyártás Mo.n OV.
Itt az kérdés a jelenlegi gyárain kívül akar-e a Pfizer máshol vakcinát gyártani.
Sztrm nem. Meghallgattam. Volt a gyógyszer, aminek gyártására uniós kereteken belül pályázunk. És a vakcinát is emlitette.Itt valami félrement szerintem, tablettáról volt szó.
Bevallom, én csak leiratot olvastam róla, de azokban vakcina gyártást nem említettek.Sztrm nem. Meghallgattam. Volt a gyógyszer, aminek gyártására uniós kereteken belül pályázunk. És a vakcinát is emlitette.
De ne zárjuk ku, hogy félreértettem.
Nem volt róla szó, hogy idejön, de talán a ruszkikkal szemben hozta fel példának. Ott kapacitás gondok vannak, ezért jöhet ide a Szputnyik. Míg az amcsik, Pfizer, ezt házon belül megoldja.Bevallom, én csak leiratot olvastam róla, de azokban vakcina gyártást nem említettek.
Én örülnék a legjobban, ha mRNS alapú vakcina is gyártásra kerülne itthon.
Ő csak addig volt jó ember amíg a vakcina rollert toltaEddig Ő volt az etalon megmondó vírus tudós embőr itt a fórumon szent írásnak vettétek a szavait ! Most már nem ? Pedig pont azt tapasztalom a környezetemben amit leírt !