K2 Black Panther (Dél-Korea)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
8 429
6 214
113
Idei koreai haditechnikai kiállításon fotózott makett. K2M

kobDYBA.jpeg

oyGAiaf.jpeg

rO7zsQP.jpeg

y4cCeTd.jpeg

fU8zgH2.jpeg

+1 futógörgő. Hosszabb alváz?
 
 • Tetszik
Reactions: Szittya

papi

Well-Known Member
2017. április 22.
1 464
3 993
113
+1 futógörgő. Hosszabb alváz?
Ez a lengyeleknek áttervezett gép, csak most sivatagi színűre van festve.


20200909-06_K2PL_R_Czulda.JPG
 

Wilson

Well-Known Member
2017. szeptember 19.
22 338
54 412
113
K2NO Black Panther main battle tank has arrived in Norway for local trials...

FHwHvmmWYAgp5Sr
FHwHvckXIAQLHfq

Fekete Párduc Norvégiában​


2021. december 29-én felkerült pár videó a Youtube-ra a dél-koreai K2NO Black Panther Norvégiába szállításáról, hogy részt vegyen a téli teszteken a Project 9360 program keretében az új év 5-7 hetében. (december 31. – február 13.). Képernyőkép a videóból © SIE / Youtube Az alábbi videó egy összeállítás mindkét felvételről:

01Colonelcassad