1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Kantin] Magyarország

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - silurusglanis által indítva @ 2016. január 10..

 1. Panzerfaust

  Panzerfaust Well-Known Member

  Most hogy társultak is nem hinném hogy olyan kapós volna Mo. Aki közel van a határhoz ok, de a többinek inkább nyugat játszik.
  Csomó ismerősöm dolgozik ukránokkal egy munkahelyen, vendéglátósok, nekik is az a fizetés tetszik amit ott kapnak, nem amit itt... 4-500 euró helyett a dupláját.
   
  tonyo likes this.
 2. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Túrót, Sarvaron a flexben vagy lenovoban vagy melyik formedvenyben 270000 forintokat kapnak míg a magyar mellette kap 140000 t. Kollégám felesége megérti őket mert Kárpátaljáról jött ide úgy harminc éve ha nem több. De nem árulja el nekik hogy érti mit beszélnek. Ezek ukránok jobbára a kárpátokon túlról. Dolgozni nagyon nincs kedvük, szidják a fonokoket meg a helyet.
   
 3. emel

  emel Well-Known Member

  Én úgy tudom, a kárpátaljai magyarok annyira nem törleszkednek az oroszokhoz, hogy többen közülük a szakadárok elleni harcokban veszítették életüket!! Ehhez képest Ukrajna csúnyán odacsapott nekik, szóval talán rosszul céloztak ha az oroszokra haragszanak. Ha esetleg úgy gondolod, hogy Magyarország törleszkedik az oroszokhoz, erre miért lenne szerinted korrekt válasz a kárpátaljai magyarok földbe döngölése?!
   
  blitzkrieg likes this.
 4. emel

  emel Well-Known Member

  Talán jártál, ott éltél mostanában Ukrajnában, onnan vannak pontos információid?! Mert úgy látszik, neked nem elég a neten látható horogkeresztes, náci jelvényes/tetoválásos büszke ukránok fényképgyűjteménye. De ha neked ezek tetszenek, akkor szerintem próbáld meg ezeket a fotókat és a rajta "díszelgőket" Izraelben minősíttetni, kíváncsi vagyok mekkora sikered lesz velük?!!
   
  antigonosz and blitzkrieg like this.
 5. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  ????????? :hadonaszos::hadonaszos:
   
 6. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Mindig ezt mondják az ukránok, tudod olyanok mint az arabok, mindent megigérnek azután "máshogy emlékeznek rá" és elfelejtik amit ígértek.

  http://www.karpatalja.ma/karpatalja...nem-zarjuk-be-a-nemzetisegi-nyelvu-iskolakat/

  De attól még a kárpátaljai magyarok nem igazán boldogok:

  http://karpathir.com/2017/11/11/mi-var-rank-karpataljai-magyarokra/
   
  arcas likes this.
 7. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

 8. Sharid

  Sharid Well-Known Member

 9. Brimstone

  Brimstone Active Member

  Pont, hogy megtehetnék mert földrajzi helyzetünkből kifolyólag megoldható hogy ne vigyük túlzásba a kínai orosz barátságot. Persze valószínűleg nem ez fog történni, hanem az hogy kihagynak mindenből miközben névleg marad a tagság. Ez van az EU-val is. Megy a további integráció , egyesek viszont maradnak ott ahol vannak, a fejlesztési támogatások lejárnak. ..
   
 10. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Aha, itt jön a kolléga épp targoncaval, megkérdeztem még egyszer mit mondott neki az asszony?
   
 11. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

 12. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Soproni "őslakosok" már rendszeresen dühöngenek, hogy kezd lakhatatlanná válni a város. Lakosságszám kb. megháromszorozódott, nagy részük Ausztriába ingázik robotolni, az elcigányosodottabb keletiek (szabolcsi szakszóval fehércigány) 2-3 fizetés alatt összekaparnak valami szakadt audira meg mélynyomóra valót aztán azzal vergődnek éjjel-nappal...
   
  antigonosz likes this.
 13. tomippo

  tomippo Well-Known Member

 14. Sharid

  Sharid Well-Known Member

 15. nekerdez

  nekerdez Well-Known Member

  A történelem kereke forgandó. Eu-liberálisait megvették kilóra az arab olaj milliárdosok! Mivel ha 10 éve ezelőtt lépi meg az USA ezt másnap az EU vezető állami egymásra licitálva versenyeztek volna, hogy melyikük nyitja meg előbb a nagykövetségét Jeruzsálembe!

  Kis off
   
 16. panoz

  panoz Well-Known Member

 17. tomippo

  tomippo Well-Known Member

  Ja most már nem háttérhatalmi soros ci..isták hanem olajmilliárdosok. Kár hogy ugyan arról az országról van szó akik mellett mindig is kiállt a magyar nép, mert minket is kihasználnak és rabolják a földünk, őket még éheztetik is, a fehér foszforbombázásról nem is beszélve.
   
 18. honved

  honved Well-Known Member

 19. nekerdez

  nekerdez Well-Known Member

 20. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ez igaz, ráadásul folyton dugó van.
   

Ezen oldal megosztása