1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Kantin] Magyarország

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - silurusglanis által indítva @ 2016. január 10..

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Egy pillanatig sem kell őket menteni.
   
 2. skara

  skara New Member

  Ha a szíria topikban az iszlám állam harcosairól szóló kommentben lett volna ott ez a szó, hogy söpredék nem szóltál volna érte ez biztos. Nem azt mondom, hogy itt biztosan nem értesz vele egyett, de kár volt szólni miatta.

  Hosszú ideig voltam global mod, admin, külföldi fórumokon amiken több száz ember volt. A mod nem egy seriff akinek mindenáron be kell tartatni minden egyes szabályt. A jó mod olyan mint egy vezető, ha tetszik mint egy pásztor a gyülekezetben. Biztosítja a közösségi élet működését, fenttartja a rendet de nem kell minden apróság miatt szólnia. A jó mod tudja mikor kell moderálni, néha akkor sem ha egy apró szabályt megszegnek és néha akkor is szólnia kell ha nem szegnek meg leírt szabályt, de szándékosan rombolják a közösséget. Erre itt egyébként pont volt példa néhány agyhalott képében, őket kellett volna rögtön banolni örökre.

  Ezen a fórumon talán ha két ember van akit a fenti kijelentés zavarhatott és azok is csak idióta trollok, akik azért vannak itt hogy szétverjék a fórumot.

  Ha akarok mozgasd át a kommentet máshova, vagy töröld, nem érdekel, a lényeg hogy elolvastad.
   
 3. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  De igen. Most orkozott valaki, alá is kommenteltem. Egy ideje törlöm a férgezős, söpredékes kommenteket.
   
 4. emel

  emel Well-Known Member

  Felhívnám a figyelmet Panzerfaust idézetének egyik fontos mondatára:
  "...Európából bezárkózó, mindenkit elutasító erődöt csináljanak."

  Nekem úgy tünik, illik észrevenni, hogy elvtárs már megint hazudtál egy jó nagyot (szokás szerint), másokat vádolsz valamivel, és ezt a hazugsággal próbálod alátámasztani.
  Szóval talán rosszul tudom (szóljatok ha így van), de én úgy tudom hogy nyitva vannak a határátkelőink - csak éppen útiokmány és/vagy regisztráció kell a belépéshez, ahogy azt az EU szabályi előírják. Mellőzendő a fél és egész tégla hajigálása, kerítésmászás, hangosbeszélőn betörésre buzdítás és betonkoloncok dobálása, vagy a regisztráció és a bejutás után bármelyik EU-ország törvényeinek, lakosainak és szokásainak megsértése. Ennyire egyszerű (lenne) az egész...
   
 5. skara

  skara New Member

  Gratulálok seriff. Arra volt jó ez az oldal, hogy nem kellett hat másikat néznem, mert voltak akik összeszedték egy helyre a híreket. Nagyon irritál amikor valaki ilyen nagyra van a semmire. Örülj a hatalmadnak, editelj, törölj te vagy a faszagyerek. Inkább olvasom angolul más oldalon. na helló
   
 6. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Most is összeszedhetik a linkeket...
   
 7. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Ebben szerintem igazad van.
  Én azonban a kormàny kommunikàciójàban hiànylom azt, hogy itt csak a schengeni külső hatàr szerződèsben előirt ellenőrzésèről ( csak megfelelő feltételekkel rendelkezők lèphessék àt..) és nem lezàràsàról van szó. Pedig ezt kellett volna/ kellene hangsúlyozni éjjel nappal.Persze ez nem vàltoztat a tényeken....
   
 8. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Bocs, itt valami félrement.
  Fenti kommentem emel- nek szólt.
   
 9. Panzerfaust

  Panzerfaust Well-Known Member

  Khm, így van, hoztak jogszabályokat, amelyeket be kell tartani. Mindenkire vonatkozik aki be akar lépni az EU területére.
  Nem tudom miért gond az egyeseknek, hogy ha békésen (és hasonló szándékkal) menekül, de megtagadja a regisztrálást, ujjlenyomat-vételt és hamis személyi adatokat szolgáltat. Az pedig nem érv, hogy katona (igazolja valamivel, naná hogy nem tudja) vagy otthon emiatt megbüntetik.
  Talán azt is el kéne mondani emellett, hogy nem ha ez a veszély fenáll a menekülő nem adható ki. Az igazság az, akiket ránk akar tukmálni az EUB azok illegális gazdasági bevándorlók - nagyrészt leendő bűnelkövetők, bár a határátlépéssel egyet már meg is valósítottak.

  A hatályos Btk-ból.:
  Közokirat-hamisítás
  342. § (1) Aki
  a) hamis közokiratot készít, vagy közokirat tartalmát meghamisítja,
  b) hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokiratot felhasznál,
  c) közreműködik abban, hogy jog vagy kötelezettség létezésére, megváltozására vagy megszűnésére vonatkozó valótlan adatot, tényt vagy nyilatkozatot foglaljanak közokiratba,
  bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  (2) Aki az (1) bekezdés a) vagy b) pontjában meghatározott közokirat-hamisításra irányuló előkészületet követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  (3) Aki az (1) bekezdés c) pontjában meghatározott közokirat-hamisítást gondatlanságból követi el, vétség miatt elzárással büntetendő.

  Tehát effektíve az összes "jogvédő" aki erre biztat, közreműködik írásbeli "tanácsaival", hogy a határt átlépők milyen "trükköket" alkalmazzanak, az a fenti tényállásba beleillő cselekedetet követ el.

  Ha ezt egy európai követi el annak a fenti súlyos eredménye lesz, de mondjuk az USA határátkelőn azonnal letartóztatnak ezért bárkit.
   
 10. tarzaan

  tarzaan Well-Known Member

  Azért nincs retorzió, mert a főnökeidnek csak a szája jár. Ha akarnák, akkor a CB-k legtöbbjét is
  Ezért kár volt elvállalni a moderátorkodást.
   
 11. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Kis lépések, de szerintem csak az nem érti, aki nem akarja, hogy mi a cél.
  A lényeg nem a hangulatkeltés hanem a minél tudományosabb és szakszerű hozzáállás. Az orkozás, söpredékezés nem az.
   
 12. skara

  skara New Member

  Milyen cél te szerencsétlen? Te csak egy mod vagy, ez a munka kurvára nem arról szól, hogy célokat állíts fel a közösséggel szemben! Nem tudom mi a munkád, de ha ez neked annyira bejön menj el óvóbácsinak az oviba. Ott kiélheted magad, ott moderálhatsz, büntethetsz kedvedre.
   
 13. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy érdekes - nem, nem az, igazából teljesen nyilvánvaló, hogy mirét - , hogy csak a biztpol topikba írogatók rinyálnak...
   
 14. zeal

  zeal Well-Known Member

  Neked nem mindegy? Te nem is irhatsz oda.
  Megjegyzem jellemzoen a kommentcunamiert felelos forumozok - trollok? - nagyon orulnek a mostani valtozasnak. :/
   
 15. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Itt a válasz:
  http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/294932/#Comment_294932
   
 16. skara

  skara New Member

  A lexikális tudást minden hülye fel tudja halmozni mérnök úr, de az intelligencia ami a vitához, és az érveléshez kell, ahhoz hogy fel tudjuk fogni a másik álláspontját és adott esetben azt megértve csiszolni a sajátunkon, nos az nem mindenkinek adatik meg.

  Minden tanár a saját tantárgya felé húz. Kinek fontosabb, jobb és érdekesebb a munkája a csillagásznak, vagy az űrhajósnak?

  A biztpol témák sem kevesebbek a szárazabb haditechnikai részeknél.
   
 17. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  De látom neked sem.
   
 18. skara

  skara New Member

  De látom neked sem.</blockquote>

  Kettőnk között többek közt az a különbség, hogy te egy mod vagy itt én pedig nem. Egy ilyen poszt után ha kettőnél több agysejted van magad adod vissza a megbízatást.
   
 19. Mackensen

  Mackensen Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Most erre mit mondja? Érezd jól magad a fórumon.
   
 20. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  Ha ezzel arra célzol, hogy csak lexikális tudással rendelkezem és szűklátókörű vagyok, akkor javaslom erősebb szemüveg használatát, mert a fától nem látod az erdőt...

  A HT legfeljebb annak száraz aki nem érti azokat. Sokkal kézzelfoghatóbb dolgok vannak, mitn a biztpolos agymenések, ahol kapaszkodni nemigen lehet sokszor semmibe...

  A Ps diagramot nem érdekli senki ideológiája és a fizikát sem...
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Ezen oldal megosztása